SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Diyalog Çok Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:57:44
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ve yönetimini ziyaret ederek, yeni dönem görevlerinde başarılar diledi.

Vergi Dairesi Başkanı Özkan, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, “Ticaret Borsası’nda yeni yönetim oluştu. Biz Vergi Dairesi olarak Ticaret Borsa’mızın yeni yönetimine başarılar diliyoruz. Özellikle Malatya’da kayısı çok önemli bir ekonomik değer ifade ediyor. Bu konuda Ticaret Borsamızın yoğun çalışmaları oluyor. Özellikle bu hususta kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

İdare ve mükellef ilişkilerinin geliştirilmesi konusunda sürekli çalıştıklarını belirten Özkan, “Vergi dairesi olarak görev yaptığımız tüm süre boyunca idare ve mükellef ilişkilerinin geliştirilmesi hususunda çok büyük gayret sarf ettik ve bu amaçla da hem sizlere ve hem de diğer kuruluşlarla sürekli diyalog halinde olduk. İlişkilerin geliştirilmesi bakımında bu diyaloglar çok önemli. Her türlü zaman ve zeminde sizlerle diyalog halinde olacağız, varsa sorun ve sıkıntılar karşılıklı görüşerek çözümler üreteceğiz ” diye konuştu.

Ticaret Borsası başkanı Gürsel Özbey ise ziyaret için teşekkür ederek, şöyle konuştu:

“2023 hedefine giden Türkiye’nin ihracatta bazı kıstasları var. Bu hedefe ulaşmak için Vergi dairemizle birlikte çalışmak durumundayız. Daha önceki dönemde de Vergi Dairesi ile diyalog içerisinde çalışıyorduk. Kayıt dışının önlenmesi açısından Vergi Dairesi’nden yardım talebinde bulunacağım. Daha önce göstermiş oldukları yardımı bizlere yapacaklardır.”

Özkan, Ticaret Borsası’nın yönetimi ile bilgi alışverişinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız