SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Diyalog İçerisinde Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca ile İl Başkanı Ahmet Çakır, il yönetimi ile Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan'ı ziyaret etti.

AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, normalde kurum müdürlerini ziyaret etmediklerini belirterek, "Aslında ziyaret ederek, hoş geldiniz dememiz gerekiyor. Bence bu bir eksiklik. Bizler gittiğimiz zaman Malatya ve Türkiye ile ilgili konuları konuşuyorduk. Bu sefer bu geleneği bozduk ve size hoş geldiniz demek adına buraya geldik. Vergi Dairesi Başkanlığı ve adliyenin duvarları soğuk olarak görülür. Ancak, son yıllarda yapılan çalışmalar çok ciddi kazanımlar Malatya'ya yapıldı. Bu çalışmaların devamını bekliyoruz" dedi.

Malatya milletvekili İhsan Koca ise, AKP hükümetinden önce vatandaş ve kamu kurumlarıyla arasında diyalog kopukluklarının olduğunu ileri sürerek, "Vatandaşlarımız daha önce devletini kendi devleti olarak benimsemekten çekiniyordu. Maliye'de yapılan yeni düzenlemelerle vatandaşların da ilgisi arttı. Umuyorum Malatya bu çalışmalar ile diğer illere örnek olacaktır" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Ahmet Çakır da, verginin soğuk yüzünün olmasına rağmen son yıllarda bu durumun sıcak havaya dönüştüğünü söyledi.

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vergi kamu hizmetlerinin finansmanında en temel kaynaktır. Biraz yüzü soğuk olsada bu kurumun bizim göstereceğimiz yaklaşımla bunu telafi etmeye çalışacağız. Ancak, bu temel finansmanın tahsilinde görevimizi yaparken, mali disiplinimizden de ödün vermeyeceğiz. Yaklaşımlarımız diyalog içerisinde olacaktır" dedi.

BAŞKANDAN BAŞKANA ZİYARET..
Bu arada Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına yeni atanan Ersin Özkan, Belediye Başkanı Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

13 Ekim Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette, Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, göreve yeni başlamasından dolayı ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Akın ise Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı görevine atanan Ersin Özkan’ın çalışmalarını dikkatle izlediğini, başarılı bir bürokrat olduğunu, bu başarısını Malatya’da da sürdüreceğine inandığını söyledi.

Başkan Akın, “Malatya olarak böylesine başarılı bir bürokrata sahip olduğumuz için mutluyuz. Görevinde başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız