SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Diyaloga Önem Veriyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Eğitim Bir Sen başkan ve yöneticilerini kabul eden belediye başkanı Çakır, diyaloğa önem verdiklerini bildirdi.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a iade-i ziyarette bulundu.

3 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette konuşan Eğitim Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, yeni yönetim olarak kendilerine bir rota belirlediklerini, başta Valilik ve Belediye olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarıyla güzel bir diyalog içinde olmayı arzuladıklarını söyledi.

Şube Başkanı Yıldırım, “Malatya Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar çok güzel. Bu çalışmaları ilgiyle izliyoruz. Zaman zaman insanlarımız bu çalışmalardan dolayı zorluklar yaşıyorlar ama unutmamak lazım ki, denizler dalgalanmadan durmuyor. Çalışmaların bitmesiyle insanların memnuniyeti ortaya çıkacaktır. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve beraberindeki yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Çakır, “Kurumlarımız başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımızla diyaloglarımızı geliştirdikçe bundan Malatya’nın kazancı büyük olacaktır. Bizler de ortak akıl buluşmalarında diyaloglara önem veriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızdan gelen önerileri dikkate alıyoruz. Bundan sonra da sivil toplum kuruluşlarımızla görüşmeyi varsa önerilerini dikkate alacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız