SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Diyanet- Gençlik Buluşması'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:07:39
'Diyanet- Gençlik Buluşması'
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı'nın birlikte düzenlediği Diyanet-Gençlik Buluşması etkinliği Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu'nda yapıldı. Diyanet-Gençlik Buluşması etkinliği öğrencilerden büyük ilgi gördü. 

Etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir, Malatya Müftüsü Ümit Çimen, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hulusi Aslan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Müftü Yardımcısı Emin Yılmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Müftü Ümit Çimen'in selamlama konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Yaşar Yiğit ve Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Yüksel Salman tarafından ayrı ayrı sunum yapıldı.

Sunumlarda, Diyanet İşleri Başkanlığının çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler verilirken toplumun tüm kesimlerinin yanı sıra gençliğe de ulaşmanın önemine vurgu yapıldı.

Sunumlardan sonra Rektör Vekili Prof. Dr. Davut Özbağ tarafından konuşmacılara İnönü Üniversitesinin 40. Yıl Plâketi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız