SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyanet İşleri Başkanı Ayrıldı

A- A+ PAYLAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Malatya Huzurevi'ni ziyaret ederek, yaşlılara hediye dağıttı. Geceyi Malatya'da geçiren Diyanet İşleri Başkanı, bu sabah Gündüzbey Pınarbaşı'ndaki içmesuyu kaynağında verilen kahvaltının ardından karayoluyla Elazığ'a geçti.

HUZUREVİ ZİYARETİ..
Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Malatya ziyaretini huzurevini ziyaret ederek tamamladı. Huzurevini ziyarete Vali Halil İbrahim Daşöz, hediye paketlerini hazırlayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı ve Müftü Bekir Gerek de gitti.

Bardakoğlu, huzurevindeki yaşlılarla bir süre sohbet etti. Yaşlıların kandilini kutlayan Bardakoğlu huzurevi sakinlerine, "Biz sizlerin kardeşleri, evlatlarıyız. Sizi görüp, sizin dualarınızı almak istedik. Yalnız değilsiniz" dedi.

AYRILDI..
Çarşamba akşamı da Vali Daşöz tarafından Polisevi'nde onuruna verilen yemeğe katılan Diyanet İşleri Başkanı, geceyi Malatya'da geçirdi.

Sabah da Gündüzbey Pınarbaşı'ndaki İçmesuyu Kaptaj Tesislerinde verilen kahvaltıya katılan Prof.Dr. Bardakoğlu, 09.30'da Malatya'dan ayrılarak Elazığ'a gitti ve buradan da 10.45 uçağıyla Ankara'ya döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız