SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyarbakır B.B. İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:38:52
Diyarbakır B.B. İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Genç defans oyuncusu Samet Yeniceli, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile prensipte anlaştı. 

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’dan kiralık olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a giden Samet Yeniceli, takımıyla şampiyonluk yaşama başarısını göstermişti. Kiralık olarak oynadığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u Spor Toto 2. Lig'e taşıyan genç defans oyuncusu, takımıyla prensip anlaşmasına vardı. Samet Yeniceli, birkaç gün içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayarak, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un futbolcusu olacak.

İkinci etap kamp çalışmaları sonrası tatilini memleketi Malatya’da yapan Samet Yeniceli, yeni sezon ve gelecekti hedefleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden genç oyuncu, “4 sezondur kiralık olarak forma giyiyordum. İnşallah bu sezon bonservisimle Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da forma giyeceğim. Transfer büyük oranda gerçekleşti. Prensip anlaşmasına vardık” dedi.

Yeniceli, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve geçen sezon gösterdikleri başarıyı bu sezonda tekrarlamak istediklerini belirterek, şunları söyledi: 

“İki etaplı bir kamp dönemi geçirdik. Çalışmaların oldukça verimli geçtiğine inanıyorum. Özellikle geçen sezondan iskelet kadronun korunması kampında çok iyi ve verimli geçmesini sağladı. Bunun yanında takımın yeni transferi de kısa sürede uyum sağladı. Takımda üst düzeyde bir arkadaşlık var. Birbirimize çabuk uyum sağladık. Bu sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edeceğiz. Ben her iki grubunda zorlu olduğunu düşünüyorum. Bizim grup, Yeni Malatyaspor’un da yer aldığı beyaz gruba göre daha basitmiş gibi görünüyor ama bakıldığında bu ligde yıllardır mücadele eden takımların yer aldığı bir gruptayız. Biz geçen sezondan yakalamış olduğumuz başarıyı bu yılda gösterip, bir üst lige yükselmek istiyoruz.”

Şampiyonluğa oynayacak bir kadronun oluşturulduğunu kaydeden genç defans oyuncusu, “Yönetim, geçen sezon ki iskelet kadroya yapılan takviyeyle, şampiyonluk istediklerini belli ettiler. Bizde bu sorumluluğun bilinciyle yeni sezona başlayacağız. İnşallah hep birlikte hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

6 yılda 3 şampiyonluk yaşarak, kariyerinde önemli başarılar yakalayan Samet Yeniceli, “Malatya’da oynadığım dönemde profesyonel oyuncu hissini yaşamadım. Genelde dışarıdan gelenler el üstünde tutulduğu için kendinizi altyapı modunda görüyorsunuz. Eminim bu bütün şehirlerde vardır. Fakat dışarı çıkıldığında gösterilen ilgi her anlamda daha farklı oluyor. Bu anlamda şartlarda daha iyi oluyor. Bu anlamda dışarıda kendimi daha rahat hissediyorum. O yüzden Malatya’da futbol oynamaya pek sıcak bakmıyorum. Bu nedenle de 4 sezondur dışarıda forma giyiyorum” şeklinde konuştu.

Yeniceli, kariyerinde 3 şampiyonluk yaşamasına karşın henüz hedeflerine ulaşamadığını kaydederek, “Hedefim daha üst liglerde başarılı sezonlar geçirmek. Bu yolda da emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum. Geçirdiğim başarılı sezonlarla inşallah hedeflerimi gerçekleştireceğim” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız