SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyarbakır Maçı Hazırlıkları

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, önümüzdeki Pazartesi akşamı Diyarbakırspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına alt yapı teknik direktörü Sinan Alkış yönetiminde başladı. Bu arada, paraları ödenmediği için kenti terkeden 6 futbolcunun sözleşmelerini tek taraflı feshettikleri öğrenildi.

Pazartesi akşamı Sakaryaspor'la kendi sahasında oynadığı, son 20 dakikada 10 kişi kaldığı maçta iyi mücadele etmesine ve 1-0 öne geçmesine karşın, 2-1 yenilmekten kurtulamayan Malatyaspor, bir günlük iznin ardından Çarşamba günü Diyarbakır maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Metin Yıldız ve yardımcılarının istifası nedeniyle takımı alt yapı hocası Alkış çalıştırdı.

Öte yandan, Haşim Karadağ ve devamı niteliğindeki Şevket Küçükaslan yönetimlerinin, Malatyaspor'un acil sorunlarının halli için gereken süreleri en sonuna kadar tükettikten ve hiçbir taahhütlerini yerine getirmedikten sonra görevden ayrılmaları sonraki belirsiz süreçte Malatyaspor ciddi yaralar almaya devam ediyor. Paraları ödenmediği için kenti terkeden Fevzi Tuncay, Muammer Sancak, Emre Aktaş, Emre Efe, Mehmet Deliorman ve Olcay Çınar'ın da sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiklerine ilişkin bilgiler alınıyor. Bu futbolcuların hak iddia edebilmeleri için fesihle ilgili sürenin geçtiğimiz Pazartesi günü dolması yüzünden bu işlemi yaptıkları ifade edilirken, eğer bu işlemi yapmışlarsa geri dönmelerinin söz konusu olmadığı, ancak devre arasındaki transfer döneminde yeni sözleşme yapılması gerektiği kaydediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız