SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyarbakır Maçında da İndirim

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu Diyarbakıspor'la kendi evinde karşılaşacak olan Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Bu arada, yönetim Diyarbakır maç bilet fiyatlarını da belirleyerek açıkladı. Diyarbakır maçında da, Altay maçında olduğu gibi indirimli tarifeden bilet satışı yapılacak.

HAZIRLIKLAR..
Diyarbakırspor hazırlıklarını teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde sürdüren sarı-kırmızılı takım, düz koşu ve dar alanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Antrenmanda sakatlığı bulunan Güngör, takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran teknik direktör Fahrettin Ömeroviç, bu haftaki rakipleri Diyarbakırspor'un ikinci yarıda iyi çıkış yakaladığını belirterek, "Diyarbakırspor güçlü bir takım. En az 1 puan için gelecekler. Bizim ise kendi sahamızda kaybetme lüksümüz kalmadı. Bu nedenle, 3 puan alıp, moral ve puan anlamında iyi duruma gelmek istiyoruz" dedi.

BİLETLER İNDİRİMLİ..
Bu arada Mart Pazar günü İnönü Stadı'nda saat 13.00'de başlayacak Malatyaspor-Diyarbakırspor maçı biletleri satışa sunuldu. Biletler, Kapalı Çarşı üzerindeki satış noktası ile ticketturk.com internet sitesinden edinilebiliyor.

Fiyatlar şöyle:
Açık A : 1 YTL
Açık B : 1 YTL
Maraton : 3 YTL
Kapalı A : 5 YTL
Kapalı B : 5 YTL
VIP Ön : 5 YTL
VIP : 10 YTL
Misafir : 1 YTL

FUTBOLCULAR TURGUT ÖZAL LİSESİ'NDE..
Öte yandan Malatyasporlu futbolcular 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Futbolcular Tayfun Seven, Muammer Sancaklı, Mehmet Albayrak ve Ali Şimşek’in katıldığı söyleşide Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz ve Tesisler Sorumlusu Mehmet Çolak da hazır bulundu.

Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Malatyaspor’lu futbolcular hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçını kazanma sözü verdiler. Futbolcular “Taraftar desteğiyle Diyarbakırspor’u yenmek istiyoruz” dediler.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Malatyspor’un başarılı olmasında taraftar faktörününde önemli bir rol oynadığına değinerek, “Bizler yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabi taraftarlarımızda sahada bizleri yalnız bırakmasınlar. Başarılı olmak için takımınıza destek vermeniz gerekiyor. Bizler sizleri her zaman yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız