SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Diyarbakır'a İyi Hazırlanıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:03:34
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 
 
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya bütün futbolcular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasıyla devam etti. Sarı-kırmızılı takım daha sonra dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Çalışmalar esnasında futbolcularla yakından ilgilenen teknik patron Gürses Kılıç, futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Antrenman sırasında futbolcuların keyifli oldukları gözlendi. 
 
Takımda sağ üst adalesinde ödem oluşan Yasin, doktor kontrolünde çalıştı. Yasin'in taktik çalışmada takımdaki yerini alacağı kaydedildi. 
 
Antrenman öncesinde takımın defans oyuncusu Erman Yıldırım ile orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 
 
Tecrübeli defans oyuncusu Erman Yıldırım, Altay ve Balıkesirspor karşılaşmalarında takım olarak iyi oynayamadıklarını söyledi. Yıldırım, içerdeki sorunları çözmeye çalıştıklarını kaydederek, "Altay ve Balıkesirspor maçları bizim adımıza önemli maçlardı. Maalesef, bu karşılaşmalardan kötü sonuçlarla ayrıldık. İyi oynayıp kötü sonuç alırsın bir şey olmaz ama takım halinde iyi de oynayamadık. İçerde sorunları arayıp, bulmaya çalışıyoruz. Maalesef böyle dönemler oluyor ve biz bu dönemi biraz uzun yaşadık. Şu anda da yaşıyoruz. Elimizden geldiği kadar antrenmanlarda çok fazla çalışıyoruz. Diyarbakırspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Amacımız oradan 3 puanla dönmek ve biraz olsun kafamızı rahatlatmak. Diyarbakırspor maçının öncelikle çok zorlu geçeceği görünüyor. Genç ve mücadeleci bir ekip. Sıkıntılı geçecek ama yüreğimizle mücadele etmemiz gerekiyor. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Farklı sıkıntılar yaşayabiliriz. Çokta önemli değil, 90 dakika top oynayacağız. Korkmadan oynayacağız. Çünkü bizim için 3 puan büyük önem taşıyor. İnşallah bunu da başaracağız" şeklinde konuştu. 
 
Yıldırım, gelecek sezonla ilgili de bir değerlendirmede bulunarak, "Gelecek sezonla ilgili düşüncelerimiz var. Yeni Malatyaspor büyük ve güzel bir camia. Şehir olarak daha önce büyük başarılar görmüş. Herkes illaki seneye bu takımda bulunmak istiyor. Herkes mutlaka düşünüyor. Bazen bu sahaya olumsuzda yansıyabiliyor. Bunu çok fazla düşünmemek lazım. Yani çalışıp, oluruna bırakacağız" diye konuştu. 
 
Takımın orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak ise, Altay ve Balıkesirspor maçlarında kötü oynadıklarını belirterek, "Ard arda 2 maçımızı iyi ekiplerle oynadık. İki maçı da kaybettik. Kötü oynadık. Galibiyeti hak edecek bir şeyler yapmadık. Bu hafta deplasmanda Diyarbakırspor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak, mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz. Kaybettiğimiz 2 maçta 6 puan alsaydık, rahatlamış olurduk. Kalan maçlarımızda en iyi puanları toplamak istiyoruz. Küme düşme gibi bir endişemiz yok. Ama bu futbol, belli olmuyor. Biz işimizi en iyi şekilde yapıp, seri yapmak istiyoruz. 2-3 maç daha seri yaptığımız takdirde alt sıralardan zaten kurtulacağız. Ligi daha üst sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Diyarbakırspor karşısında kendilerini zorlu bir 90 dakikanın beklediğini dile getirerek, "Diyarbakırspor'da düşmeme mücadelesi veriyor. Bizleri de rakipleri olarak görüyorlar. O nedenle iyi, çekişmeli ve sert bir maç olacak. Zorlu bir mücadele bizi bekliyor. İnşallah istediğimiz sonuçla döneceğiz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız