SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyarbakır'da 1 Polis Şehit

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:52:48
Diyarbakır'da 1 Polis Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’da trafik kazası ihbarına gönderilen trafik polislerine pusu kuruldu. Uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutulan iki polis, ağır yaralandı. Yaralanan polislerden Tansu Aydın, hastanede şehit olurken, Ali Karahan'ın tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgilere göre olay, Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran’ın vurulduğu Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik semtinde meydana geldi. İddialara göre, '155 Polis İmdat'ı arayan bir kişi, Şehitlik Caddesi'nde bir trafik kazasının meydana geldiğini belirterek, olay yerine ekip istedi. Bir süre sonra ihbar yapılan bölgeye bir trafik polisi ekibi gönderildi. Ancak ihbar edildiği gibi bir kazanın olmadığını gören polisler, çevredeki esnaflara kaza olup olmadığını sormak için araçlarından indi. Bu sırada polisler, henüz kimlikleri belirlenemeyen bir grup tarafından çapraz ateşe alındı. Olayda bir polis memuru başından, bir polis memuru da ayak ve göğsünden yaralandı. Yaralı polisler, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, olay nedeniyle bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Çok sayıda zırhlı polis aracı ve polisin katıldığı operasyona iki helikopter de havadan destek verdi. Saldırgan iki kişinin Ben-u Sen Mahallesi'ne kaçtığına ilişkin ihbar alan polis, bu mahalleye de operasyon düzenledi. Ancak henüz saldırganlar yakalanamadı. Operasyon ve olay yerindeki incelemeler sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız