SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyarbakır'da 13 Şehit

A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalındaki çatışmada 3'ü uzman erbaş olmak üzere 13 asker şehit oldu. 7 asker de yaralandı.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Dolapdere köyü kırsalı ile Kulp ilçesi Tüplü köyü kırsalında arama tarama faaliyeti yapan güvenlik kuvvetleri ile bir grup PKK terör örgütü mensubu arasında yaşanan çatışmada şehit olan asker sayısının 13’a yükseldiği belirtildi. Teröristler ile girilen sıcak temasta yaralanan 7 askerin helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtiliyor. 

 
Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye çok sayıda asker sevk edilirken, çatışmanın yaşandığı dağlık ve ormanlık araziye havadan da helikopterler aracılığıyla komandoların indirildiği bildirildi. 
 
Bölgeye yakın yerlere komandolar indirilirken, güvenlik kuvvetlerine ateş açan teröristlerin barındığı alanların helikopterlerle tarandığı belirtildi. Bölgede geniş çaplı operasyonların sürdüğü ve çatışmaların zaman zaman devam ettiği bildirildi
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız