SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyarbakır'da Mayın Patladı: 3 Şehit

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:36
Diyarbakır'da Mayın Patladı: 3 Şehit
A- A+ PAYLAŞ
Lice ilçesi kırsalında mayın patlaması sonrası 3 askerimiz şehit oldu. Teröristlerin önceki gün Diyarbakır-Bingöl karayolunda kaçırdkıkları turist de serbest bırakıldı.
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit sayısı 3’e yükseldi. Şehitlerden birinin Lice İlçe Jandarma Bölük Komutanı olduğu öğrenildi.
 
Diyarbakır’ın Lice ilçesi Abalı bölgesinde dün gece operasyona çıkan güvenlik güçleri, sabaha karşı terör örgütü mensuplarının araziye döşediği mayına bastı. Patlamada bir uzman çavuş şehit olurken, bir asker de yaralandı. Yaralı asker, Diyarbakır Asker Hastanesi’nde tedavi altına alındı, ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İNGİLİZ TURİST SERBEST BIRAKILDI
Teröristlerin yol kesip kaçırdığı İngiliz turist, dün saat 22.00 sıralarında Bingöl'ün Genç İlçesi kırsal kesiminde serbest bırakıldı. İlçe merkezine gelen turistle ilgili Genç İlçe Jarndarma Komutanlığı'nda soruşturması sürdürülüyor. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, İngiliz turistin Genç'teki soruşturmasının ardından Diyarbakır'a getirileceğini söyledi. Vali Toprak, "Kaçırılan İngiliz turisti kurtarmak için güvenlik güçlerimizin operasyonlarını sürdürürken, bu sabah saatlerinde Lice İlçesi'nin kırsal kesiminde mayının patlaması sonucu bir güvenlik görevlimiz şehit oldu" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız