SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Diyarbakır'da Olup Malatya'da Olmayan Sorun!''

A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, "ağzı olanın konuştuğu bir dönem"in yaşandığını öne sürerek, bu dönemi "zavallı yıllar" olarak nitelendirdi.

Ekici, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da yaptığı konuşmadaki "terminoloji"ye değindi ve şu iddialarda bulundu:

"İçinde yaşadığımız dönem aklı ve bilgisi olanların değil ,ağzı olanın konuştuğu bir dönem.Özellikle dış mihrakların tetiklediği terör ve sosyal hadiselerde yetkili ağızdan çıkacak bir sözün nelere mal olacağının hesap edilmediği zavallı yıllar bu yıllar .

Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı’nın teröre ‘Kürt sorunu demesi ‘Burada bir Kürt sorunu var’ demesi Diyarbakır’da olup ta Malatya’da olmayan bir Kürt sorununun ne olduğunu açıklaması gerekir.

Cudi de Gabar da Mehmetçik vuruşsun sen düşmanın ağzıyla konuş.PKK da aynı şeyi söylüyor,ABD ve Avrupa Birliği de aynı şeyi söylüyor.

Bu gidiş,gömleğin ilk düğmesini yanlış ilikleme gidişidir ve bu akılla hiçbir zaman bu gömleğin iki yakası bir araya gelmeyecektir.Çünkü akıl ‘Sevrcilerin aklıdır. Akıl, Haçlıların aklıdır.Aynı bayrak aynı kıbleye yönelenleri birbirine düşürme aklıdır.

Bunun sonu ayrı bir devlet istemeye gidecektir.İşte Iraktaki durum da böyle olmuştur.Düne kadar ‘Biz sadece Kürt kimliğinin tanınmasını istiyoruz’ diyenler bugün ayrı bir devlet kurmuşlardır.Ve düne kadar Irak’ın bütünlüğüne sonuna kadar sadık kalacağız diyen Amerika ve Avrupa Irak’ın parçalanmasına var gücüyle destek vermektedirler.
Kendileri tek yürek ,tek bilek ,tek ekonomi ,tek askeri güç,tek para olmak için bütün enerjilerini birleştiren Amerika ve Avrupa’nın sıra Türkiye’ye gelince Türk-Kürt ayrımını Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı anlamıyor veya anlamak istemiyorsa Türk Milleti bu riyayı çok iyi anlamaktadır.

AKP iktidarı sayesinde ,Milli kimlik yıpratılmaya,bölücülük körüklenmeye başlamıştır.
Bunu bir sisteme bağlamışlardır.

Türk Milleti yeni bir ihanet cephesi ile karşı karşıyadır.PKK ‘nın taleplerini iletmekle mükellef olanları dinleyip Diyarbakır’a ayrı bir ülkenin şehri muamelesi yaparak giden Başbakan milli birlik ve bütünlük adına nerede durduğunu bir kez daha göstermiştir.Kimleri memnun etmiş?.ABD memnun ,AB memnun,PKK memnun ,Barzani memnun Talabani memnun, Leyla Zana memnun, bu ittifakta yalnız Türk Milleti memnun değildir.Düşmanlarıyla ittifak eden politikalarıyla onları destekleyen AKP iktidarından Türk Milletinin hesap soracağı an yakındır , mutlaka hesap sorulacaktır..."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız