SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyarbakırspor Darmadağın!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Cumartesi akşamı deplasmanda karşılaşacağı Diyarbakırspor darmadağın.. Kulüp Başkanı Şiyar Mehmetoğlu'ndan sonra Teknik Direktör Levent Eriş de istifa etti.

KUPA MAÇINA YEDEKSİZ ÇIKTILAR..
Fortis Türkiye Kupası 1. turunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Diyarbakırspor, oyuncularının bonservis ücretlerini Futbol Federasyonu'na ödeyememesi ve bu yüzden oyuncularının lisanslarının onaylanmamasından dolayı sahaya yedek oyuncusuz çıktı.

Oyuncularının bonservis ücretlerini Futbol Federasyonu'na ödeyemeyen ve bu yüzden oyuncularının lisanslarının onaylanmamasından dolayı büyük bir sıkıntı yaşayan Diyarbakırspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmasında sahaya yedek oyuncusuz çıktı.

Diyarbakırspor Kulübü Menajeri İsmet Yılmaz, kulüp olarak zor günler yaşadıklarını belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya sürecek 11'i zor bulduk. Yedek kalecimiz Özcan Turan'ı da sahaya oyuncu olarak çıkarttık" diye konuştu.

Diyarbakır, kupada rakibine 2-0 yenilerek elendi.

KULÜP BAŞKANININ İSTİFASI..
Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şiyar Mehmetoğlu, görevinden istifa etti.

Kulüp Başkanı Şiyar Mehmetoğlu, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Diyarbakırspor'u daha iyi yerlere taşımak için yönetime talip olmuştuk. Kulübü borçlarından kurtarmak için yaptığımız görüşmelerde Diyarbakırspor'un aslında hiçbir şey ifade etmediğine tanık olduk. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız kupa maçında takımımızın düşürüldüğü durum bunun görünen örneklerinden biridir. Bölgemiz için önemli olduğunu düşündüğümüz kulübümüze çıkarılan engel ve zorluklardan dolayı faydalı olamayacağımız kanaatine vardık. İyi niyetle çıktığımız bu yolda başarısız olmanın mahcubiyetiyle tüm taraftarlarımızdan özür dileyerek, bir daha hiçbir şekilde aday olmamak üzere yönetim olarak istifa ediyoruz" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR DE..
Diyarbakırspor'da görevinden istifa eden Teknik Direktör Levent Eriş, göreve başladığı günden bu yana yaşanan sıkıntılar nedeniyle artık görevinin başında kalması için bir neden olmadığını belirterek, bu nedenle görevinden istifa etmek zorunda kaldığını ifade etti.

İstifası ile ilgili açıklamada bulunan Teknik Direktör Levent Eriş, "Hem teknik heyet hem de futbolcular, çeşitli sorunlarla yeni sezon hazırlıklarına başladık. Yönetim belirsizliği, kongre iptalleri, maddi ve manevi durum, bizleri fazlasıyla yaraladı. Bizler yine de özverili çalıştık. Sonunda kongre yapıldı, huzur bulmaya başladık.

Futbol Federasyonu'nun verdiği iki haftalık geçici lisanslarla Karşıyaka ile Gençlerbirliği Oftaşspor maçlarına çıktık. Takımın acil olarak transfere ihtiyacı vardı. Ama bu transferler gerçekleşmedi. Ayrıca lisansları federasyon tarafından onaylanmayan oyuncularımızı sahaya süremeyecektik ve Gaziantep'te öyle de oldu. Sahaya 11'i zor çıkardık, yedek kaleciyi kadroya alarak yedeksiz bir şekilde sahaya çıktık.

Göreve başladığım günden bu yana teknik yönden çok sıkıntılar yaşadığım için artık görevimin başında kalmam için bir neden yoktu. Bu nedenle de görevimden istifa etmek zorunda kaldım. Büyük ümitlerle geldiğim 2 milyon nüfuslu bir kenti temsil eden Diyarbakırspor'dan maalesef üzülerek ayrılıyorum. Diyarbakırspor'a bundan sonraki sürecinde başarılar diliyorum" dedi.

TARAFTAR PROTESTOSU..
Bu arada, Diyarbakırspor taraftarları, yeşil-kırmızılı kulübün yaşadığı sorunları protesto etti.

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği'ne üye bir grup taraftar, yaşanan sorunlar, kulüp başkanı ve teknik heyetin istifası nedeniyle yeşil-kırmızılı kulübün kaosa sürüklenmesini protesto etti. 'Sahipsiz Diyarbakır ve Diyarbakırspor', 'Diyarbakırspor kapanıyor, milletvekillerimiz nerede ?', 'Bir lira koyup 50 lira alan yöneticilerimiz nerede?', 'Vali Ala göreve', 'Diyarbakırspor elden gitti, zenginler ve Diyarbakırlıyım diyenler nerede?' sloganları ve pankartlarıyla Ofis Semti'nden vilayet binasi önüne yürüyen Diyarbakırspor taraftarları, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Öte yandan Diyarbakırspor, geçtiğimiz sezon süper ligde mücadele ederken, Malatyaspor'la oynadığı iki maç öncesinde de teknik yönetim açısından sorunlar yaşamış, yardımcı antrenörlerin görev yaptığı maçlarda Malatyaspor'u hem içerde, hem de deplasmanda yenmişti..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız