SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Diyet Borcu İçin Yapıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:21
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini ve mahalle toplantılarını sürdüren Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, “ Bizim isteğimiz sizden birisinin size hizmet etmesi” dedi.

Merkez ilçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, seçime günler kala yoğun seçim ziyaretlerine ve mahalle toplantılarına devam ediyor. Ekinci seçim çalışmaları çerçevesinde ilk olarak Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret edip çalışanlarla bir süre sohbet etti. 

İtfaiye Müdürlüğü ziyaretinin ardından Sivas Caddesi, İpek Caddesi ve Kanalboyu esnafını ziyaret eden Ekinci, esnafların sorunlarını dinleyip, sohbet etti. 

Esnaf ziyaretlerinin ardından Orduzu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Ekinci, mahallelilerin “Dik dur eğilme Battalgazi seninle” sloganlarıyla karşılandı. 

Merkez ilçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, “Kim gelirse gelsin sizi temsil edecek, size hizmet getirecek ama size kimin hizmet getireceğini, bugüne kadar size hizmetin nasıl geldiğini, bugüne kadar hizmet akışını size yönlendirmesi gerekenlerin bunu işlerine gelmediği için yapmadıklarını unutmayalım” sözlerini kaydetti. 

Bazılarının hesaplar içinde olduğunu belirten Ekinci, “Hedefleri kendilerine hitap edecek adayları ortaya koyma, bunu neden yapıyorlar birbirlerine diyet borçları olduğu için” ifadelerini kullandı. 

Merkez ilçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, onlar efendilerine hizmet ederler oysa biz diyoruz ki bizden biri bize hizmet etsin dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız