SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dizi Filmcilerden Bir Olay Daha

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Kurt Kapanı Kan Kokuyor" adlı dizinin mensuplarının kahramanı olduğu olaylara bir yenisi daha eklendi. Bu kez, dizinin yapımcısı olduğu belirtilen şahıs ile yanındaki kişinin, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir birahanede aralarında kadın oyuncuların da yeraldığı bazı kişileri tehdit ettikleri, polis aracına zarar verdikleri iddiasıyla gözaltına alındıkları bildirildi.

Polis'ten verilen bilgiye göre; olay sabaha karşı 03.30 sıralarında oldu. Malatya'da bir süredir dizi çekimi yapan ekipteki Uslu K.ile Hasan B.adlı şahısların, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir birahanede alkolün de etkisiyle 19 yaşındaki Emine K., 37 yaşındaki İnci K. , 35 yaşındaki Suna İ. adlı kadınlarla Dursun K.adlı şahıslarla tartıştıkları, tehditte bulundukları öne sürüldü. Bu kişilerden İnci K.'nin, dizinin başrol oyuncularından olduğu öğrenilirken, durumun polise bildirildiği, olay yerine gelen polis ekibinin aracına bindirilmek istenen Uslu K.'nin, aracın arka camını kırdığı belirtildi.

Adliyeye verilen 2 şahsın serbest bırakıldığı öğrenildi.

Filmin yapımcısı olduğu belirtilen Uslu K., geçtiğimiz günlerde de dizide oynatma teklifini kabul etmeyen Hatunsuyu'ndaki bir yakınını tehdit ettiği, evinin önünde kuru sıkı tabancayla ateş ettiği gerekçesiyle şikayet üzerine gözaltına alınmış, daha sonra salıverilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız