SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DKM'nin Yüzde 65'i Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-06-05 04:21:50
DKM'nin Yüzde 65'i Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi ilçelerde başlatmış olduğu Kültür Merkezi inşaatlarını büyük bir hızla devam ettiriyor. İlçelerdeki birçok sosyal aktivitenin bir arada yapılacağı Kültür Merkezleri, kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılmasına da önemli katkılar sunacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan ve inşaatı yüzde 65 seviyesinde tamamlanan Doğanyol Kültür Merkezi (DKM) inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, bin 600 metrekarelik parsel üzerine yapılan ve 550 metrekare oturum alanı bulunan Kültür Merkezinin dış cephe mantolama çalışmalarının tamamlandığı, ince işlerinin ise devam ettiği bildirildi.

Doğanyol Kültür Merkezi; bodrum, zemin ve 1’inci kat olmak üzere toplam üç kattan oluşuyor. Kültür Merkezi zemin katında, kütüphane, 3 adet atölye, MASKİ irtibat bürosu, Büyükşehir ofisi ile lavabo gurupları bulunmakta. 1’inci katta ise toplantı odası, çok amaçlı salon, fuaye, bekleme salonu, gelin hazırlık odası, mutfak servis odası ile lavabo grupları yer alıyor.

Doğanyol Kültür Merkezinin hizmete girmesi ile birlikte ilçedeki önemli bir eksiklik giderilmiş olacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ferhat (5 yıl önce)
    Nedir kulturmerkezi bosseyler insan yok ilcede ustune bide milletin kafasini karistirmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    İsiniz gucunuz milletin hic bir isine yaramayan kurdela kesip 40 kere acilis yaptiginiz kultur merkezi yapmak. Malatyali uyuyor mu ? Bakalim uyuyor mu 24 haziran gecesi gorecegiz
    0
    0
    Yanıtla