SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sağlık Müdürü Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2017-11-21 04:35:59
Yeni Sağlık Müdürü Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Başhekim Yardımcısı iken Malatya Sağlık İl Müdürlüğü görevine atanan  Doç.Dr. Recep Bentli görevine başladı.

Önceki hafta Malatya İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Doç.Dr. Bentli yeni görevine başladı. İç Hastalıkları uzmanı olan Doç.Dr. Recep Bentli görevi, 2016 yılından beri İl Sağlık Müdürlüğün yürüten Dr. Muhammet Duran'dan teslim aldı.

Duran, İl Sağlık Müdürlüğü görevine başlayan Bentli'ye çiçek , Bentli de  hizmetlerinden dolayı Duran'a teşekkür plaketi verdi.

Sağlık Bakanlığı'nın yeni taşra teşkilatlanmasına göre, il müdür yardımcılıkları görevinin kaldırılıp onun yerine 4 başkanlık, onlara bağlı olarak da 8 başkan yardımcılığı görevi ihdas edildiği, eski müdür Dr. Muhammet Duran'ın 4 başkanlık kadrosundan birinde görevlendirildiği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Sağlık Müdürü Doç.Dr. Recep Bentli (soldaki), eski müdür Dr. Muhammet Duran'a teşekkür etti ve plaket verdi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • mehmet ağralı (6 yıl önce)
    hayırlı olsunn hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzikelleci (6 yıl önce)
    Hocam allah hayırlı etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞABAN ÖZMAN (6 yıl önce)
    HOCAM ALLAH HAYIRLI ETSİN. YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Rabbim yar ve yardimcisi olsun.Basarilar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasevdalısı (6 yıl önce)
    ilk yardım sınavı yapan hocaları gözden geçirmesini umarım müdürümün ordaki erkek hoca vatandaş ilk yardım bilmesin sertifika almasın diye her türlü mücadeleyi veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin. Hayırlı hizmetlere vesile etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • servis (6 yıl önce)
    başarılı olması dileğiyle...
    0
    0
    Yanıtla