SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doç.Dr. Özdemir'e TÜBİTAK Teşvik Ödülü

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. İsmail Özdemir, Temel Bilimler alanında TÜBİTAK teşvik ödülünü kazandı.

DOÇ.DR. ÖZDEMİR'E TEŞVİK ÖDÜLÜ..
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)'ın; "2005 Yılı TÜBİTAK Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri ile TÜBİTAK-TWAS Teşvik Ödülünü Kazanan Bilim İnsanları" açıklandı.

1965 Malatya-Hekimhan doğumlu olan Doç.Dr. Özdemir'in kazandığı teşvik ödülü ile ilgili olarak TÜBİTAK'ın resmi internet sitesinde şu bilgi verildi:

"Doç. Dr. İsmail ÖZDEMİR

Alanı : Kimya
Araştırma Konuları : Organometalik Kimya, Karben
Görev Yeri : İnönü Üniversitesi

“İmin ve NHC komplekslerinin sentezlenmesi ve bunların endüstriyel açıdan katalitik sistemlerdeki özelliklerinin incelenmesi konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle.."

TÜM ÖDÜL LİSTESİ..
TÜBİTAK'ın resmi internet sitesinde, 2005 yılında bilim ve teşvik ödülü verilen bilim adamlarının listesi de şöyle belirtildi:

* BİLİM ÖDÜLLERİ

Temel Bilimler
Prof. Dr. A. Ruhi MERMUT
Prof. Dr. Oğuz OKAY

Mühendislik Bilimleri
Prof. Dr. Hasan MANDAL

Sağlık Bilimleri
Prof. Dr. K. Hüsnü Can BAŞER

*TEŞVİK ÖDÜLLERİ
Temel Bilimler
Prof. Dr. Durmuş Ali DEMİR
Doç. Dr. Emir Baki DENKBAŞ
Doç. Dr. M. Levent KURNAZ
Doç. Dr. Fikrettin ŞAHİN
Doç. Dr. İsmail ÖZDEMİR

*Mühendislik Bilimleri
Doç. Dr. Sabri ARIK
Yrd. Doç. Dr. İsmail LAZOĞLU
Doç. Dr. Adnan MİDİLLİ
Doç. Dr. Osman PARLAK
Doç. Dr. Serpil SAYIN

*Sağlık Bilimleri
Prof. Dr. Sevtap ARIKAN
Yrd. Doç. Dr. Osman ÇEKİÇ
Doç. Dr. İbrahim KARNAK
Doç. Dr. Erdener ÖZER
Prof. Dr. Muharrem YAZICI

*TÜBİTAK-TWAS TEŞVİK ÖDÜLÜ
Yrd. Doç. Dr. Cevdet UĞUZ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız