SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğa Bize Hepimizin Aynı Olduğunu Söyledi"

0
Güncellendi - 2020-03-30 00:58:46
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, Liverpool’un teknik direktörü Jürgen Kloop’un açıklamasını paylaşarak, “Doğa bize, hepimizin aynı olduğunu söyledi” paylaşımını yaptı.

Karaman, resmi sosyal medya hesabından İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool teknik direktörü Jürgen Kloop’un yaptığı açıklamayı paylaştı. 

Jürgen Kloop, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yaptığı açıklamada, “Sadece birkaç hafta önce her ülkenin sadece kendi sorunları konuşulurdu. Şimdi doğa bize hepimizin aynı olduğunu ve hepimizin aynı anda aynı sorunları olduğunu ve bir çözüm üzerinde birlikte çalışmamız gerektiğini gösterdi” ifadelerine yer verdi. 

Karaman, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadeleyle ilgili “Gündemi ciddiye alarak birbirimizle dayanışma içinde olmak zorundayız. Virüsün yayılmasını yavaşlatmak virologların tavsiyesine uymalıyız. Her birimiz önemliyiz. Yaşamın anlamı cesur insanlardan çıkar” açıklamasını yapmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Hiç bu kadar boş konuşan bir hocamız olmamıştı.Taraftar tepeden tırnağa hüzün dolu.bizim hoca hala felsefe yapıyor.bu da ikinci vaizoğlu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Sayın Hikmet Karaman. İnsanlık tarihinden bu güne gelinceye kadar savaşlar olsun. depremlerde hastalıklarda tufanlarda en büyük acıları, en büyük kayıpları, her zaman fakirler görmüştür. Adaletli olalım zengin yaşadığı evini her yönüyle depreme ve doğa olaylarına karşı sağlam yapar çünki parası var. Fakir kafasını sokacak bir yer arar cebine uyğun düşünmez depremlere doğa felaketlerine karşı sağlammı diye çünki cebinde parası yoktur. Hastalıkta Zengin mesleğinde uzman prof'lara kendini teslim eder öedeyecek parası vardır. Fakir devletin kendine mecbur ettiği pratisyen hekimlerin bulunduğu sağlık merkezlerinde tedavi olmak için sıra beklemeye mecbur bırakılır Çünki parası yoktur.Savaşta yine bedel ödeyen fakir aile çocuğudur hangi zenginin çocuğu cephede savaşa katılmıştır ya geri hizmet yada para vermiş askerlikten kaçmış Ölenler yine Fakirin çocuğudur. siz hangi yerde birlikte olduğumuzu söylüyorsunuz Zengin ile fakir hiç bir zaman bir olmadı vede olmayacak birileri aynı gemide olduğumuzu söyler durur halbuki Zenginin bindiği gemi demirden Fakirin bindiği suya fazla dayanmaz gemi tahtadan'dır kimse kimseyi kandırmasın her felakette yok olan ağlayan sızlayan FAKİR OLUŞTUR.VE BU ADALETSİZ DÜZEN İLE OLMAYADA DEVAM EDECEKTİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Söyleyen Doğa değil insanların acizliğini bir kez daha önümüze seren yüce yaratıcımız Cenab-ı Allah'tır.
    0
    0
    Yanıtla