SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğa ve Turizm Çalışması

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:41:18
Doğa ve Turizm Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya ili Doğa Turizmi Master Plan Çalışması toplantısı yapıldı. 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Malatya Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği, Ramada Altın Kayısı Oteli’nde düzenlenen toplantıya, Vali Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Latif Memiş, bazı kaymakam ve belediye başkanları ile ilgili kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Latif Memiş, doğa kaynaklarının bilinçsizce tüketilmesinin zararlarından bahsederek, doğal kaynaklardan faydalanılması gerektiğini bildirdi. Doğa turizminin günden güne önem kazandığına dikkat çeken Memiş, bu nedenle doğa turizmi yerlerinin bozulmadan devam etmeleri için master planlarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Malatya Bölge Müdür Vekili Şevket Bozdağ ise, Doğa Turizmi Master Plan Çalışması hakkında bilgi vererek, doğa turizminin önemini anlattı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Malatya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Abdullah Koç da, sinevizyon eşliğinde Malatya Doğa Turizmi Master Plan Çalışması hakkında bilgiler aktardı. Koç, birçok ülke için önemli gelir kaynağı olan eko turizmin önemini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız