SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğa Yürüyüşü Pazar'a

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Beydağı'na Treaking Yürüyüşü'nün yapılacağı bildirildi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada,

"Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dağcılık İl Temsilciliğinin 2010 yılı faaliyet programında yer alan Beydağı'na (Treaking) Yürüyüşü 6 Haziran 2010 Pazar günü saat 09.00'da Konak Kasabası Horata mevkiinde verilecek startla başlayacaktır" denildi.

Yürüyüş ile ilgili özetle şunlar belirtildi:
"Yürüyüşe Garnizon Komutanlığı, Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ait personel ile yakınları ayrıca İnönü Üniversitesi Öğrencileri, Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, Orta Öğretim Öğrencileri ve tüm halkımız davetlidir. Belediye Başkanlığınca Konak Kasabası Horata yürüyüş start alanına vatandaşlarımızı götürüp getirmek üzere beş adet otobüs tahsis edilecektir. Yürüyüş alanına 08.30'da Eski Belediye önünden otobüslerle servis yapılacaktır. Dileyen vatandaşlar kendi araçlarıyla dileyenlerde tahsis edilen araçlarla yürüyüş alanına geleceklerdir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce hazırlanan ilan metni Belediye Hoparlöründen dönüşümlü olarak anons edilecektir. Yürüyüş 6 Haziran 2010 Pazar günü saat 09.00'da Konak Kasabası Horata Mevkiinden verilecek startla başlayacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız