SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğaçlama Tiyatro Gösterimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:01
Doğaçlama Tiyatro Gösterimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Merkez ilçe Yeşilyurt halk eğitim merkezi gençlik ve spor kulübü tiyatro topluluğu tarafından askerlere doğaçlama tiyatro gösterimi yapıldı. 

Oyunda usta öğreticiler Nurullah Kadak, İrem Alhan, Levent Yücel ve kursiyer Tolga Tunç oyuncu olarak yer aldılar. Kahkaha ve alkışın bol olduğu oyunda askerler oyundan çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler, “Malatya Valiliğimiz ve 7. Ana Jet Üssü arasında imzalanan protokol gereği Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi olarak bu protokolün sekretaryasını yapıyoruz. Bu kapsamda kültürel, eğitsel ve sosyal faaliyetlerde bulunuyoruz. Erlerimize yönelik çeşitli kurslarımız var. Bugün de etkinlik olarak tiyatro sunumumuz olacak. İnşallah askerlerimiz keyifli dakikalar geçirirler” dedi.

Oyun sonunda konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Topluluğu Genel Sanat Yuönetmeni Ömer Konakçı “Oyuncu arkadaşları tebrik ediyorum. Hepimize keyifli dakikalar yaşattılar” ifadelerini kullandı.

Oyuncu usta öğretici Nurullah Kadak ise, “Bugün askerlere oyuncu arkadaşlarımla birlikte doğaçlama bir oyun oynadık askerler bugün çarşı izinlerini buraya gelerek harcadılar biraz ön yargıyla gelmişlerdi. Ama oyunun çok güzel oyduğunu oyundan çok memnun kaldıklarını çarşı izinlerinin boşa gitmediklerini söylediler. Buda bizi mutlu etti” şeklinde konuştu.

Oyuncu usta öğretici Levent Yücel de, “Biz sürekli askerlerimize oyunlar sahneliyoruz. Ben buradan bize bu şansı veren Yeşilyurt Halk Eğitim Müdürlüğüne ve Veysel Güler’e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz “dedi.

Gösteri sonunda 7. Ana Jet Üssü askerleri Halk Eğitim Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Ömer Konakçı ve oyunculara çiçek takdim etti.

Huzurevinde Tiyatro Gösterimi Yapıldı

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi tiyatro grubu Huzurevinde bir tiyatro gösterisi yaptı. 

Ömer Konakçı yönetimindeki tiyatro grubu oyuncuları Nurullah Kadak, İrem Alhan ve Levent Yücel’in sergilediği oyuna yaşlılar ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Cengiz de eşlik etti.

Cengiz, 15-22 Nisan arası kutlanan Turizm Haftasında birçok etkinliğin yapıldığı, konser ve tiyatro gösterilerinin de buna dahil olduğunu belirterek “Bize bu desteği sağlayan Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezine teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız