SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğada Kitap Okuma Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:12:05
Doğada Kitap Okuma Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da öğrenciler, Doğada Kitap Okuma Etkinliği düzenlendi. 

TED Malatya Koleji tarafından yapılan açıklamada, kitap okumanın önemine dikkat çekmek, kitabın sadece evde,okulda değil her yerde okunabileceği konusunda farkındalık oluşturmak için Türkçe zümresi tarafından 5. sınıf öğrencilerine Doğada Kitap Okuma Etkinliği düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, ellerine kitaplarını alan kolejlilerin okulun bahçesindeki çimenlerin üzerine uzanarak 40 dakika boyunca kitap okumanın keyfine vardığı belirtilerek şöyle denildi: "Kolejlilerimizi bu etkinlikte öğretmenleri de yalnız bırakmadı. Kolejliler, yaz tatiline yaklaştığımız şu günlerde kitabın her yerde okunulabileceği konusunda anlamlı bir mesaj vermiş oldu. Etkinliğimize gösterdikleri ilgi için bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.”

Açıklamanın son bölümünde şunlar belirtildi: “Duyarlı bir toplum, bilgiyi ve araştırmayı seven insanların yetiştirilmesiyle oluşturulur. Çocuklarımızın, kendilerini okuyarak yetiştirmeleri gerekir. Yanlış ile doğruyu ayırabilen kişilerin sayısının artması için kişiye çocukluktan itibaren kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerekmektedir. Kitap okuma alışkanlığı olan çocukların eğitim süreçleri de çok daha verimli geçmektedir. Bu durum da anne babaların işlerini kolaylaştırmaktadır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız