SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz Alarmı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezde yapılan bir kazı çalışması sırasında doğalgaz borusunun delinmesi üzerine kentte alarm durumuna geçildi.

Malatya merkez İnönü Caddesi üzerindeki TEKEL Sigara Fabrikası karşısında mobese çalışması nedeniyle yapılan kazı çalışması esnasında, Özel Gözde Hastanesi'nin önünde bulunan doğalgaz borusu bilinmeyen bir sebepten dolayı patladı.

Doğalgaz kaçağı nedeniyle özel hastanedeki hasta ve personel tahliye edilirken, İnönü Caddesi tamamen trafiğe kapatıldı ve şehir merkezine araç girişine izin verilmedi. Tahliye nedeniyle çok sayıda ambulans da olay yerine yönlendirildi.

Polis ekipleri ise sık sık anonsta bulunarak ev ve iş yeri camlarının kapalı tutulması ve ateş yakılmaması uyarısında bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de hazır bekletildi.

Polis ekipleri, çevrede park halinde bulunan araçların kaldırılmasına müsaade etmedi. Olay yerinde Çevik Kuvvet Şubesi'ne bağlı ekipler görevlendirilirken, hastaneye yakın tüm ara sokaklara araç ve yaya giriş çıkışına da izin verilmedi. Ayrıca, çevredeki esnafın büyük bir kısmı iş yerini kapattı.

Gaz kaçağı sonucu Malatya Gaz Firması'nın, Sıtmapınarı ve
Askerlik Şubesi yanında gaz tahliyesi yapması nedeniyle bu bölgelerde çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı.

Kent merkezinde trafiği tamamen kilitleyen alarm durumunun devam ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız