SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz Bedeli İçin 5.500 İmza

A- A+ PAYLAŞ

Avukat Mustafa Alp’ın, çevre illerde 5 ile 15 dolar arasında olmasına rağmen Malatya’da doğalgaz abone bedeli olarak KDV dahil 210 dolar civarında para talebinde bulunulmasına tepki olarak başlatılan imza kampanyasında, iki günde 5.500 imzanın toplandığı bildirildi. Alp, konunun savcılık tarafından da takip edildiğini kaydetti.

İlgili makamlardan 2 günlük izin aldıktan sonra PTT önünde, “Doğalgaza Evet, Fahiş Abonelik Fiyatına Hayır” sloganıyla imza kampanyasını gerçekleştiren Alp, “Bu işe başlamadan önce yaptığım araştırmada, böyle bir kampanyanın gerekli olduğunu gördüm. Bunun üzerine imza kampanyası girişiminde bulundum ve 2 günlük izin aldım. İlk gün 4 saatte 2 bin 500 imza, ikinci gün ise yağışlı hava nedeniyle geç başlamamıza rağmen 3 bin civarında imza topladık. Bu demek oluyor ki, Malatyalı bu işten gerçekten şikayetçi. Topladığım imzaları ilgili yerlere ulaştıracağım. Kimse merak etmesin, bu işi sonuna kadar takip edeceğim.” Dedi.

Alp, kampanyanın basında yeralması üzerine savcılığın da olaya el koyduğunu, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK)’dan da bilgi istediğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız