SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz Bilgilendirme Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Türkiye Makine Mühendisleri Odası Malatya İl Temsilciliği'nin organize ettiği "Doğalgaz Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesi'nde yapılan toplantıya, Malatya şehir şebekesi ihalesini alan Pegaz Genel Müdürü Turgay Zorlu, Türkiye Makina Mühendisleri Odaları (TMMO) Birliği Enerji Çalışma Grubu Başkanı Oğuz Türkyılmaz, TMMO Diyarbakır İl Temsilcisi Hakan Subaşı, Malatya İl Temsilcisi Erdal Yavaş, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sait Kabadayı, Makine Mühendisleri Odası'nın üyeleri ile sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda, özellikle doğalgaz kullanımı başta olmak üzere sektörde Malatya'da yaşanacak hareketlilik ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında geniş bilgiler verildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sait Kabadayı, Organize Sanayi Bölgesi'nde kısmen kullanımına başlanan doğalgazın önemini anlattı. Malatya merkezinin şehir şebekesinin döşenip, doğalgazının verilmesiyle Malatya'nın hava kirliliği problemi kalmayacağına dikkat çeken Kabadayı, ucuz ve çevre dostu olan doğalgazın biran önce şehirde kullanılması için hızla çalışılmasını gerektiğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız