SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz Borusu Patladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:48:05
Doğalgaz Borusu Patladı
A- A+ PAYLAŞ

İçmesuyu borusu için kazı yapan iş makinesi doğalgaz ana borusunu patlattı. Doğalgaz kaçağı nedeniyle polis çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı ve polis araçlarından evlerdeki mutfaklarda ateş yakılmaması ve camların kapatılması anons edildi. 

 Olay, saat 13.00 sularında Zabçıcoğlu Caddesi ile Hasanbey Caddesinin kesiştiği Zabcıoğlu Kavşağı’nda meydana geldi.  Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından sabah saatlerinde kavşakta içmesuyu hattındaki çalışma nedeniyle kanal kazılmaya başlandı. Doğalgaz ekiplerinin de çalışmanın başladığı saatlerde bölgeye gelerek doğalgaz hattının geçiş güzergahı hakkında belediye ekiplerine bilgi verdiği belirtildi.

Çalışmalar esnasında iş makinesi ile caddede geçmekte olan doğalgaz ana borusuna zarar verildi ve doğalgaz kaçağı oluştu. Biranda yüksek hacimde oluşan gaz kaçağı üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirildi ve Zabcıoğlu, Hasanbey ve Yeşilyurt caddesi üzerine çıkmakta olan caddede trafik akışı tamamen durduruldu. Bölgeye kısa süre içerisinde doğalgaz ekipleri ile  itfaiye ekipleri de yönlendirildi. 

Gaz kaçağı nedeniyle polis araçlarından vatandaşlara evlerin mutfağında ateş yakılmaması ve camların kapatılması konusunda anons yapıldı.

Doğalgaz ekipleri tarafından gaz kaçağına kısa sürede müdahale yapılarak, önce bölgeye gelen gaz kesildi ardından ise, zarar gören doğalgaz borusu tamir edildi.

Doğalgaz kaçağının kontrol altına alınması ve  doğalgaz borusu üzerinde tamiratın yapılmasının ardından bölgedeki trafik akışı yeniden verilerek alınan güvenlik önlemleri sonlandırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız