SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz Borusunu Patlattılar

0
Güncellendi - 2016-06-24 19:58:47
Doğalgaz Borusunu Patlattılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) ekiplerince yürütülen kanalizasyon çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı. Gaz sızıntısına AKSA doğalgaz ekipleri müdahale etti.

Kent merkezinde İzzetiye mahallesi Derme sokakta MASKİ ekiplerince yürütülen kanalizasyon çalışması sırasında sokaktaki doğalgaz ana boru hattı patladı.

AKSA Doğalgaz Malatya Bölge Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine olay yerine gelen doğalgaz ekipleri, sokağın doğalgazını keserek boruyu onarma çalışmalarına başladı.

AA

dogalgaz1

dogalgaz2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kemal (7 yıl önce)
    Ağzı olan konuşuyor yorumlara baktım hepsi bir dünya ☺️ Tüm doğalgaz hattında boruların yaklaşıl 50 cm üstünde naylondan sarı şerit bulunmaktadır. Kepçe operatörü ve yardımcısı uyumayacak! Ağzını açıp mezar kazar gibi yolu kazmayacak. Torpili olan ehliyeti alıp gitmiş maskiye operatör olmuş. İnşaallah ölümlü bir kazaya yol açmazlar. Çoğu çalışanın işinde tecrübesi bile yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rmz (7 yıl önce)
    Insanlik hali ya olur yani hemen 3 tane adam bir boru patlatti diye buyuksehir belediyesine giydirmenin ne anlami var.
    0
    0
    Yanıtla
  • msmsmss (7 yıl önce)
    dogal bırsey anlamıyanlara verırılerse bu ısı dogaldır
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Elinizde kroki yok mu? Ezbere iş yapıyorsunuz.Kepçeleri olur olmaz her yere vuruyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla