SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz İhtisas Fuarı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yapı ve Doğalgaz İhtisas Fuarı'nın 9-12 Ekim tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi.

Malatya Belediyesi ve Proeskpo Fuarcılık tarafından organize edilecek olan Malatya Yapı ve Doğalgaz İhtisas Fuarı ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Türkiye'de özellikle fuarcılık sektörü içerisinde gelişimine hızla devam eden ülkeler arasında yer almaktadır. İstanbul, İzmir, Antalya; Türkiye'nin önemli fuar lider şehirleri konumundadır. Amacımız bu lider fuar şehirlerine Malatya'yı da en kısa sürede ekleyebilmektir" denildi.

"Yapı fuarlarının dünyadaki ve Türkiye'deki katılımcı ve ziyaretçi perspektifi farklı olmakla birlikte temel mantık aynıdır. Ama dünyada sayısız önemli fuarlar ülkenin sadece baş kentlerinde değil, sanayi az gelişmiş veya olmayan şehirlere aktarılmıştır. Bu da göstermektedir ki, ülkelerinin gelişimi, sosyo-ekonomik kalkınmaları, daha fazla profesyonel turiste yani döviz girdisi için yapılmış basit bir projedir" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Biz de Proeskpo Fuarcılık olarak, yeni fuarcılık anlayışı çerçevesinde, Malatya Yapı ve Doğalgaz İhtisas Fuar'ını sizlere tanıtmak istiyoruz. Doğunun en önemli şehirlerinden biri olan Malatya, Doğu ile Batı arasındaki en önemli yerleşim merkezi konumundadır. Bölgenin gelişmekte olan yapı ve inşaat, doğalgaz iş hacimlerinin yüzde 71,8'i bu şehirdeki büyük firma temsilcilikleri ile sağlanmaktadır. Doğalgaz sektörü ise Malatya ve bölge için yeni ama vazgeçilmez bir sanayi koludur. Şuan için yüzde 39.8'lik kullanım alanına sahip olan Malatya'da hedef, 2009 yılı sonunda yüzde 90'lık kullanımlara erişmektir."

Malatya Yapı ve Doğalgaz İhtisas Fuarı'nın 9-12 Ekim tarihleri arasında Mişmiş Park'taki fuar alanında düzenleneceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız