SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz İlçelerde Ne Zaman?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Özel İdare Müdürlüğü salonunda kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik doğalgaz tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, "Ülkemizde maalesef şehirlerde önce üst, sonra altyapı yapılıyor, tam tersi olmalı" dedi. Vali Daşöz, doğalgazın, çevre dostu, ekonomik ve avantajları çok olan bir yakıt olduğunu da söyledi.

Malatya Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım A.Ş (PEGAZ) Genel Müdürü Turgay Zorlu, 30 yıl boyunca lisansını aldıkları doğalgazı Malatya'da 3 yılda şehir içine sonra da ilçeler olmak üzere 5 yılda dağıtacaklarını kaydetti.

PEGAZ Yönetim Kurulu Üyesi Birol Ensari ise, doğalgaz nedeniyle 4-5 yılda ilde 400-500 milyon dolar katma değer sağlanacağına dikkat çekerek, doğalgaz çalışmaları nedeniyle çevreye verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

PEGAZ Abone İşleri Sorumlusu Engin Eyüpler, abonelik konusunda bilgi verirken, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim de kısa konuşma yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız