SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz Koordinasyon Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, önümüzdeki günlerde çalışmalarına başlanacak olan şehir içi doğalgaz şebeke hatlarının geçeceği güzergahlarda, alt yapı yatırımları bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlık yaptı.

Şehir içi doğalgaz dağıtım şebekelerinin yapımı sırasında herhangi bir sorunla karşılaşılmaması, mevcut alt yapı şebekelerinin zarar görmemesi ve yeni yapılacak şebeke hatlarının ise doğalgaz çalışmalarıyla birlikte yapılmasını temin etmek amacıyla, 4 Nisan Salı günü Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim, Pegaz, ANT Doğu Bölge Müdürlüğü, Telekom, Karayolları 81. Şube Şefliği, Fırat Edaş yetkilileri ile bazı daire müdürleri katıldı.

Belediye Başkanı Akın, önümüzdeki günlerde başlanacak olan doğalgaz şehir içi dağıtım ve iletim hatları çalışmalarının daha sıhhatli yapılabilmesi için yeraltında altyapı elemanları bulunan bütün kurum ve kuruluşların yetkilileri ile bir araya geldiklerini söyledi.

Doğalgaz koordinasyon toplantılarının bundan sonra belli periyotlarla düzenleneceğini ifade eden Akın, “Arkadaşlarımızla doğalgaz şebekesinin geçeceği yerlerde karşılaşılabilecek muhtemel sorunlar ile ilgili olarak karşılıklı fikir teatisinde bulunuyoruz. Bu koordinasyon toplantılarının, doğalgaz çalışmalarının verimini artıracağı inancındayım. Yani bugünkü toplantımızın asıl amacı fikir alışverişinde bulunmak” dedi.

Akın’ın konuşmasından sonra, Malatya Belediyesi ile diğer kurum ve kuruluş temsilcileri konuyla ilgili olarak karşılıklı olarak görüş alışverişinde ve bilgi paylaşımında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız