SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz Patlamaları..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir gün arayla iki doğalgaz patlaması meydana gelirken, ikisinden de şans eseri önemli bir durum ortaya çıkmadı. Ancak polis, olay mahalline vatandaşları yaklaştırmazken, minik öğrencinin polisleri atlatıp olay yerinden geçmesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, olay, Cengiz Topel Caddesi Aile Hekimliği önünde meydana geldi. Yol düzenleme çalışması yapan iş makinası, kazaen doğalgaz borusunu patlattı. İtfaiye olay yerine geldi. Polis, borunun patlaması ile gaz dışarı sızınca tehlike olabileceği düşüncesiyle vatandaşı olay bölgesine yaklaştırmadı. Polis hopalörle anons edip, vatandaşların olay yerinden uzuklaşması ve balkonlarında bulunanların içeri girmelerini istedi. O sırada olay yerinden geçen minik bir öğrenci, polisleri atlatıp, olay yerinden evine gitmesi dikkat çekti.

Malatya Belediyesi itfaiye ekibi, yangın çıkabileceği ihtamali ile boruları döşeyip, köpük sıkma tedbirini aldı. Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşetmesi Müdürü Ömür Karağaç da olay yerine gelip inceleme yaptı ve bilgi aldı.
Olay yerine gelen doğalgaz görevlilerinin gazı kesmesi ile herşey normale döndü ve vatandaşalara yoldan geçiş izni verildi.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşilever civarında da bir gün önce iş makinası yol çalışması yaparken doğalgaz borusunu patlatmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız