SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Doğalgaza Evet, Haksızlığa Hayır!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da doğalgaz abone ücretinin yüksek olduğu iddia edilerek, imza kampanyası başlatıldı.

Malatya Barosu avukatlarından Mustafa Alp, Malatya'da doğalgaz abone bağlantısı esnasında 210 dolar ücret alınmasına tepki göstererek, "Doğalgaza evet, abone bedelinin haksızlığına hayır" adlı imza kapanyası başlattı.

PTT binası önünde imza kampanyasında konuşan Av. Alp, "Doğalgazın sağladığı katkıları inkar edemeyiz. Bizler bu konuda bir şey demiyoruz. Ancak, tepkimiz doğalgaz abonelik ücretlerinin yüksek olması. Çevre illerde bu rakam KDV dahil 10 dolar iken, Malatya'da 210 dolardır. Biz tepki gösterirsek bu fiyat düşer" dedi.

Vatandaşlar, kampanyaya imzaları ile destek verdi.

Bu arada, doğalgaz şirketinin bu yıl 80 bin abone hedeflemesine karşın, abone olanların sayısının 3.500'ün biraz üzerinde olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız