SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz'a Yeni Patronla Start!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kış şartları nedeniyle ara verilen doğalgaz çalışmalarına yeniden başlandı.

Kernek Mahallesi İpek Caddesi'nde Kernek Camii yanında, doğalgaz çalışmalarının yeniden başlaması sebebiyle tören düzenlendi. Belediye Başkanı Cemal Akın, "Doğalgaz çalışmalarına 14 Nisan 2006 tarihinde başlanıldı. 22 Ağustos 2006'da Bostanbaşı Beldesinde gaz kullanılması başladı.Yaklaşık 4 ay içerisinde gazı yakıp istifade eden belki de ilk il olduk. Malatya'da 41 mahallenin yüzde 80'i doğalgazdan istifade ediyor" dedi.

Doğalgaz çalışmalarını PEGAZ'dan sonra AKSA Holding'in devraldığını söyleyen Başkan Akın, "Şirket değişimi, bizim dışımızda cereyan eden bir olaydır. En kısa zamanda bütün hemşehrilerimin doğalgazın ulaşması sağlanacaktır. Yeni şirketin bir an önce Malatya halkına doğalgazı kavuşturmalarını diliyorum. Malatya'ya, belediyeye, şirkete ve vatandaşımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum' diye konuştu.

Şirket genel müdürü Turgay Zorlu, bu yıl 30-35 bin aboneye ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi. Zorlu, geçen yıl yoğun çalışma nedeniyle bazı sorunlar yaşandığını, bu yıl belediye ile koordine ile bu sorunların yaşanmamasını sağlayacaklarını da belirtti.

Konuşmalar sonrasında kurban kesilerek, bu yılki doğalgaz kazı çalışmaları başlatıldı.

BAŞKAN AKINDAN HİZMET BİNASI AÇIKLAMASI
Bu arada Belediye Başkanı Cemal Akın, tören sonrası basın mensuplarının inşaatı süren belediye hizmet binasıyla ilgili sorularını da cevaplandırdı.

İnşaatın iç donanım ihale sürecinin devam ettiğini söyleyen Akın, "Prosedür devam ediyor. Yer teslimi yapılacak. Şu anda teklif verilen firmalar inceleniyor. Bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta içerisinde ihalenin kime verileceği netlik kazanacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız