SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Doğalgazda Malatya Tek!..''

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, sendikacıları kabulünde doğalgazı da konuştu.. Belediye başkanının "..Ama çalışmalara başlayıp da 10. ayında doğalgaz yakan yok" diye ifade ettiği doğalgaz çalışmalarının, Akın'a göre başka örneği bulunmuyor.

Belediye Basın Bürosu'ndan konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"..Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Rahmi Yavuz ve Hizmet İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Aziz Bakır beraberlerinde Sendika Malatya Şube Başkanı Selahattin Yahşi ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

5 Ekim Perşembe günü gerçekleşen ziyaret sırasında Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Rahmi Yavuz, Malatya’yı çok değişmiş bir şehir olarak bulduklarını belirterek, “Malatya Belediyesinde çalışan işçi arkadaşlarımızın Belediyeden hiçbir alacakları bulunmuyor. Biz istiyoruz ki her il sizin gibi belediye başkanlarına sahip olsun” dedi.

Doğalgazın çok hızlı bir şekilde yaygınlaştırılması bakımından Malatya’nın örnek bir il olduğunu belirten Rahmi Yavuz, “Ben Malatya’ya yaklaşık 30 yıldır gelir giderim. Her geldiğimde de Malatya’da çok değişik şeyler görüyorum. Son olarak görüyoruz ki Malatya’da doğalgaz çalışmaları var. Burada Başkanıma özellikle teşekkür ediyorum. Maşallah her tarafta çalışmalar yapılıyor ve bir yandan da kapatılıyor. Doğalgaz Malatyalılar’a hayırlı olsun. Gerçekten örnek bir çalışma. Belediye Başkanımız, örnek bir belediye başkanıdır. Her belediye başkanı, başkanımız gibi olursa bu memlekette ne anarşi kalır, ne sıkıntı kalır ne de aç kalır. Onun için Belediye Başkanımız iyi bir Şehremindir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, Malatya Belediyesinin işçisiyle, memuruyla büyük bir aile olduğunu belirterek, “Peygamber Efendimiz buyuruyor ki ‘İşçinin alnının teri kurumadan emeğinin karşılığını ödeyin.’ Yani Rabbim bu imkanı nasip etmiş, çünkü bu keramet yalnızca belki bize ait değil. Hamdolsun kurumumuz bu imkanı karşılayacak durumda. Ayrıca biz de biraz önce belirtmiş olduğum prensiplerin ışığı altında gayret gösteriyoruz. İnşallah diğer belediyeler de ekonomik durumlarını düzeltirler ve oralarda çalışan insanlar da düzenli olarak maaşlarını alırlar” dedi.

Sürdürülen doğalgaz çalışmalarına da değinen Başkan Akın, “Bugün birçok ilde ve büyük ilçelerde doğalgaz çalışmaları var. Ama çalışmalara başlayıp da 10. ayında doğalgaz yakan yer yok. Bu konuda Malatya tek” dedi.

Öte yandan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, ziyaretin anısına Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Rahmi Yavuz’a kayısı hediye etti..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız