SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Doğalgazdan Değil Tüpgazdan!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 gün önce 8 kişilik ailenin zehirlenerek hastaneye kaldırılmasındaki sebebin doğalgaz değil, tüpgaz olduğu iddia edildi.

PEGAZ Malatya Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Şirketi Genel Müdürü Turgay Zorlu, şirket binasında düzenlediği basın toplantısında, 3 gün önce Zaviye Mahallesi'nde 8 kişilik ailenin zehirlenerek hastaneye kaldırılmasındaki sebebin doğalgaz olmadığını söyledi.

Zorlu, "Aile doğalgaz kullanıyor. Ancak şofbendeki tüp bitmediği için kullanılmaya devam ediliyor. O gün tüm aile banyo yapmış. Şofbenin parça bağlantısından dolayı karbondioksit sızması olmuş. Eğe, bizim doğalgaz için bıraktığımız havalandırma merkezi olmasaydı, belki de bu aile kurtarılamayacaktı. Olayın asıl sebebi şofbenin kötü bağlantılı parçasından gaz sızmasıdır. Doğalgazla bir ilgisi yoktur" dedi.

Zorlu, abone bağlantısı yapılan evlere açılan havalandırma merkezlerinin mutlaka sürekli açık bırakılması uyarısında da bulunarak, "Bu havalandırma parçaları can simidi gibidir" dedi.

PEGAZ Genel Müdürü, Malatya'da doğalgaz kullanan abone sayısının 5 bin'i aştığını da bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız