SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğalgaz'dan Dönüş Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Mahalli Çevre Kurulu toplanarak, doğalgaz dönüşümü yapan binaların tekrar katı ve sıvı yakıta dönüşümünü yasakladı.

Valilik Salonu'nda Vali Halil İbrahim Daşöz'ün başkanlığında toplanan Mahalli Çevre Kurulu tarafından alınan karar şöyle açıklandı:

"İlimize doğalgazın gelmesi ile birlikte hava kirliliğinde büyük oranda düşüş gerçekleşmiştir. Hava kirliliğinde gerçekleşen bu belirgin düşüşle birlikte daha sağlıklı bir çevreye kavuşmuş bulunan İlimizde doğalgaz dönüşümü yapılmış olan konutlar, sanayi tesisleri ve kamu kurum ve kuruluşları ile bundan sonra doğalgaz dönüşümünü gerçekleştirecek olan konutlar, sanayi tesisleri ve kamu kurum ve kuruluşlarına ait binalarda tekrar katı veya sıvı yakıta dönüşümün yasaklanmasına, gerekli kontrol ve denetimlerin ilgili belediyelerce yürütülmesine karar verildi."

Mahalli Çevre Kurulu toplantısında GSM baz istasyonları konuları da görüşülüp karara bağlandı. Kurul, Tecde Mah. 23. Sok. 1. Çıkmaz No: 12'de baz istasyonu kurulmasına onay verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız