SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan 3'lüğü Paylaştı

0
Güncellendi - 2018-09-02 03:09:06
Doğan 3'lüğü Paylaştı
A- A+ PAYLAŞ

Fransa'da gerçekleştirilen 15. Uluslararası Plancoet Satranç Turnuvasında, Malatyalı satranç sporcusu Ali Ekber Doğan 6,5 puan toplayarak, turnuvada üçüncülüğü paylaştı.

Malatyalı satranç sporcusu Ali Ekber Doğan (fotoğrafta soldaki), 15. Uluslararası Plancoet Satranç Turnuvasına katıldı. Fransa'da gerçekleştirilen turnuvada Doğan, 6,5 puan topladı ve üçüncü sırada yer aldı. Satrançta unvanların görüşüldüğü kurul toplantısında Ali Ekber Doğan'a CM unvanı verilmesi bekleniyor.

Fransa'da elde ettiği başarının ardından konuşan Doğan, "Bu yıl daha çok turnuvaya katılmak için çalışmalarımı sürdürüyorum. 100 ELO puanı daha kazanarak, en kısa zamanda FM unvanını elde etmeyi hedefliyorum. Bunun içinde çalışmalarımız sürdüreceğim" dedi.

Satranç Malatya İl Temsilciliği, Fransa'da gerçekleştirilen 15. Uluslararası Plancoet Satranç Turnuvasını üçüncü tamamlayan satranç sporcusu Ali Ekber Doğan'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zeki (5 yıl önce)
    Maşallah, tebrikler Aliekber usta
    0
    0
    Yanıtla