SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan Ankaragücü'nden Ayrıldı

A- A+ PAYLAŞ
Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısı ile istifasını açıkladı. 
 
Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva ile Teknik Direktör Ziya Doğan'ın birlikte düzenlediği basın toplantısında duygu dolu anlar yaşandı. Basın toplantısında konuşan Ziya Doğan, Ankaragücü'nün başına geçtiği zaman kulübün ekonomik durumunun farkında olduğunu ancak başarılı olacağını düşündüğü için gelen teklifi kabul ettiğini söyledi. Doğan, geçen zaman içinde oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini, ellerinden geleni yaptıklarını ancak yaşanan düşüşü bir türlü durdurmadıklarını dile getirdi. Doğan, gerek takımın ekonomik durumunun gerekse takımın kalitesinin ligdeki uzun maraton için yeterli olmadığını söyledi. 
 
Basın toplantısında Ziya Doğan'ın ardından konuşan Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva, "Ziya Doğan'ın, Ankaragücü tarihinde takımın başına gelmiş en iyi teknik adamdır" diye konuştu. Altınyuva, kulübün şu günlerdeki ekonomik sıkıntısının ardından Ziya Doğan'ın da çok büyük fedakarlıklar yaparak alacaklarından feragat ettiğini söyledi. 
 
Basın toplantısnın ardından Ankaragücü Başkanı Altınyuva, Ziya Doğan'a teşekkür ederek kapıya kadar uğurladı. Basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Altınyuva, yaşanan ekonomik krizin çözümü için çalışmalar yaptıklarını, gerek kulüp içerisinde yöneticilerden, gerekse kulübe daha önceki dönemlerde desteklerini esirgemeyen kişilerden kulübe destek olmaları için yardım istediklerini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız