SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan, Brezilyalılardan Yakındı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımın Brezilyalı oyuncuları Chris ve Katatua'nın profesyonellik anlayışından yakındı ve tepki gösterdi.

KATATUA'YI ANNESİ GÖNDERMİYORMUŞ..
ER TV'de, Volkan Arıkan'ın sunduğu spor programına konuk olan Malatyaspor Teknik Direktörü, takımın hala ülkesinden dönmeyen Brezilyalı "sorunlu" oyuncusu Katatua hakkında ilginç değerlendirmeler yaptı.

Bu oyuncunun 17 yaşında futbola başladığını, 19 yaşında birkaç seri atlayarak Türkiye'deki süper lige geldiğini belirten Doğan, Malatya'da ilk birkaç maçta yeralan Katatua'nın durumunu özetle şöyle anlattı:

"Bu oyuncunun bir efor sırasında nabzının 210'a çıktığını gördük. Bu çok tehlikeli idi. Kulüp doktoruna, burnunda vs. bir sorun olabileceğini söyledik. Daha önce bir ameliyat olmuş, burnunda parça kalmış. Ayrıca, Malatya'ya gelmeden 4 ay önce karın adalelerinden sakatlığı varmış ve düzeliyormuş. Burada yüklenince, sorun çıktı. Ayrıca, kasığından ameliyat olması gereken bir durumu vardı. Annesini de görmek istiyordu. Ameliyatını ülkesinde olmasını uygun gördük. Gitti, ancak dönmedi. Chris'le zaman zaman konuşuyor, Selami Özdemir'de konuyu takip ediyor. Annesini bırakamadığını söylüyormuş. Gerekli işlemler yapıldı. Döneceğini söylemiş, bekliyoruz."

Doğan, Malatyaspor'un diğer Brezilyalı oyuncusu Chris'in de, eşinin Malatya'ya ısınamama sorununun olduğunu, diğer futbolcuların eşlerinin de uyum sağlaması için devreye girdiklerini, ancak bu futbolcunun mutsuzluğunu bildiklerini belirterek, "Maalesef Brezilyalı oyuncuların profesyonellik anlayışı farklı. Bir yerden para alıp anlaşma yapıyorsun, onun gerekleri belli. Ama, burada sorun çıkıyor. Yabancı oyuncularımızdan Effa'dan memnunum. Homola ve Johanson da, Avrupa'nın profesyonel terbiyesini almışlar. Herhangi bir sorunları yok."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız