SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan Dedi ki: ''Paniğe Gerek Yok..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 3-2 ev sahibi takımın galibiyetiyle sonuçlanan maçı değerlendirirken, "Paniğe ve karamsarlığa kapılmaya gerek yok" dedi. Diyarbakırspor'daki görevine 1 gün önce başlayan Faruk Hadzibegiç, "Futbolcularım taşıdıkları formanın hakkını verdiler."diye konuştu.

ZİYA DOĞAN'IN SÖYLEDİKLERİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını belirterek, "2. yarıda beraberliği yakaladığımız dakikada tam galibiyete gideceğimiz ve gol atacağımız bir pozisyonda dönen topta gol yedik. Buraya avantaj yakalamaya gelmiştik ama üzgünüz olmadı. Paniğe ve karamsarlığa kapılmaya gerek yok. Ligde kalmak için mücadelemizi ligin sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

HADZİBEGİÇ'İN AÇIKLAMALARI..
Diyarbakırspor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, Malatyaspor karşısında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını söyleyerek, "Bize lazım olan bir galibiyet aldık. Ligde kalabilmemiz için önümüzde uzun bir yol var. Sadece bir maç kazandık, önümüzde 10 maç var. Bu galibiyet futbolcularımıza çok iyi moral oldu. Kalan diğer maçlarımızı da kazanmamız lazım. Ligde kalmamız için önümüzde uzun bir yol var. İki takım da iyi futbol oynadı. Benim futbolcularım özveriyle oynadılar. Futbolcularım taşıdıkları formanın hakkını verdiler. İyi başladık, ama henüz hiçbir şey bitmedi. Sonuna kadar savaşacağımıza teknik heyet ve futbolcular olarak söz veriyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız