SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan Doğan Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi (CEM) Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan'ın ağabeyi olan Alevi dedesi Doğan Doğan'ın cenazesi memleketi Malatya'da toprağa verildi.

Bir taziye için gittiği Bursa'da rahatsızlanarak vefat eden Doğan Doğan'ın cenazesi, Yeşilyurt İlçesi Kırlangıç Köyü'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. CEM Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan'ın gelemediği cenaze törenine Vali Osman Derya Kadıoğlu, Yeşilyurt Kaymakamı Serdar Cevheroğlu, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Bostanbaşı Belediye Başkanı Yahya Akın, İl Müftü Vekili Mahmut Karatepe, İl eski müftüsü Feyyaz Yaşar, Malatya merkez Vaizi İsmail Öztoprak, CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Doğan ailesi ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Kırlangıç Köyü'nde, AP Malatya eski milletvekillerinden babası Hüseyin Doğan dedenin türbesinin bulunduğu yerde aile mezarlığında toprağa verilen Doğan Doğan'ın cenaze namazı İl Müftü Vekili Mahmut Karatepe tarafından kıldırıldı. Cenaze namazında bazı yakını olan bayanlar da erkeklerle birlikte en önde saf tutarak namaz kılıp dua etti.

Hüseyin Doğan Dede'nin 14 çocuğundan en büyüğü olan 80 yaşlarındaki Doğan Doğan, geçtiğimiz yıl vefat eden Malatyaspor'un eski futbolcularından Haşim Doğan'ın babasıydı.

Bu arada, CEM Vakfı Genel Başkanı Prof.Dr. İzzettin Doğan'ın, yurt dışından gelen bir heyetle katılacağı TV programı nedeniyle, ağabeyinin cenaze törenine katılamadığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız