SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan Gitti Özcan Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:41:27
Doğan Gitti Özcan Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Orduspor ile yollarını ayıran teknik direktör Ziya Doğan, şartların daha uygun olmasını istediğini ancak karşılık göremediği için yasal haklarını kullandığını söyledi. Bu arada, Orduspor'un Teknik Direktörlüğü görevine Hüseyin Özcan getirildi.

Orduspor ile bugün itibari ile yollarını ayıran Ziya Doğan, takımdan ayrılmasındaki sebepleri açıkladı. Şartların daha olumlu hale getirilmesi için talepte bulunduğunu ifade eden Doğan, "Devre arasına girdiğimizde ve sonraki süreçte gençlere yöneldik. Gayet iyi çalışmalar yaparak belli bir mesafe kat ettik. Bununla birlikte şartların iyi olmasını istedik ve sabredebildiğimiz yere kadar sabrettik. Daha sonra avukatım 15 gün önce ihtar çekti. Bazı şartların oluşmasını istedik. Bunlar parayla alakalı şartlar değil uygun bir ortamın sağlanması yönündeki şartlar. Ve gördük ki bu şartlar sağlanamadı ben de avukatım aracılığı ile istifa değil, yasal haklarımı kullandım ve Orduspor'dan ayrıldım" dedi.

ÖZCAN GÖREVDE..

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, teknik direktör Hüseyin Özcan ile anlaştı. Bugün Ordu'ya gelen Hüseyin Özcan, Orduspor kulüp binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Orduspor'a layık görüldüğü için çok onurlandığını belirten Özcan, "Bu zor günlerde özüne dönen Orduspor'da bu büyük projeye destek vermek benim için gönül borcuydu. Bu gönül borcu parayla ölçemezsiniz. Benim için manevi değerler daha ön plandaydı. Bugün itibari ile Orduspor’la anlaştık ve benim için çok değerli bir anlaşma olduğuna inanıyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız