SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan Kızdı, Gerets Beğendi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 1-1 sonuçlanan Galatasaray maçından sonra bazı futbolcuların daha uygun durumdaki arkadaşlarına pas atmamalarına tepki gösterirken, Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets Malatyaspor'un iyi takım olduğunu söyledi..

DOĞAN'IN DEĞERLENDİRMESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, ligde özgüvenini sağlamış ve motive olmuş oyuncularının iyi futbol sergilediklerini belirterek “Biz daha avantajlı idik. Çünkü Anadolu takımları büyük takımlarla oynadıkları maçlara kendiliğinden motive oluyor. Galatasaray tam konsantre olamadı. Her iki takımın çok eksiği vardı. Ama futbol adına çok güzel şeyler yaptılar. Disiplinli oynadık. Kızgın olduğum konu, geldiğim günden beri anlatıyorum, ama bunu çözemedik: Futbolcularımız daha müsait pozisyondaki arkadaşlarına gol attırma düşüncesine sahip olmak zorundalar. Bence gol attıran oyuncu, gol atan oyuncudan daha önemlidir. Buna benzer pozisyonlarımız oldu. Skordan memnunum. Özellikle ikinci yarıdaki tempodan memnunum. Galip gelmeyi isterdik, ama bu sonuçla da avantajımız devam ediyor” diye konuştu.

Transfer konusuna değinen Doğan, daha önce söylediklerini yineledi. Yedek oyuncu sıkıntısı çektiklerini, ligdeki konumdan dolayı yerli oyunculardan almak isteyip de alamadıkları futbolcular bulunduğunu, 1-2 yabancı alacaklarını ve yerli oyuncularla takviye edeceklerini anlatan Doğan, listenin başkana sunulduğunu ve transferlerin yapılmasını beklediğini söyledi.

“Düşme potasında olmak beni ve Malatyalıları rahatsız ediyor. İkinci yarı bize yakışan takım olmak ve önümüzdeki sezon lige damga vurmak istiyoruz. Ben ve yönetim kurulu bu iddiayı taşıyor” diyen Doğan, başkan Hikmet Tanrıverdi’nin Gaziantep maçından sonra yaptığı “destek çağrısı” hususunda yorum yapmadı.

Doğan, bir başka soru üzerine 5-6 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını, bunların 2’sinin uyum sağlayamayan isimler (Chris ve Katatua) olduğunu söyledi. Doğan “Ayrılanları yakında görürsünüz” dedi.

Doğan, istediği transferlerin yapılmaması halinde ne gibi bir tavır göstereceğinin sorulması üzerine “Varsayımlar üzerinde konuşmak istemiyorum” dedi.

GERETS..
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets ise, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, zor bir maç olduğunu söyledi. Gerets, maçın başında Ümit Karan ile güzel bir atak geliştirdiklerini, ama golü bulamadıklarını söyleyip “Maalesef fırsatları değerlendiremedik. 2. yarıda bizde sakatlanma rekoru oldu. Bu kadar ağrı ve sızılarla oyuncularımız maçı tamamladığı için memnunuz” şeklinde konuştu.

Malatyaspor’un “neticeyi” hak ettiğini belirten Gerets, “şanslı olsalar kazanabilirlerdi” dedi.

Gerets, tüm Türkiye ve Galatasaray camiasının yeni yılını kutladı. Hastanede tedavi gören Turgay Vardar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Galatasaray çalıştırıcısı, “İnşallah dostumuz Vardar önümüzdeki yıl sağlıklı bir şekilde aramızda olur” dedi.

Gerets, bir soru üzerine, Hasan Kabze’yi maç boyunca oynatmak ve Ümit Karan-Necati değişikliği yapmak istediklerini, ama sakatlıklar nedeniyle değişiklikleri erken yaptıklarını bildirdi.

Bir soru üzerine Galatasaray’daki para sorununa değinen Gerets, “ilginç” denebilecek bir karşılık verdi: “Bu konuda çok fazla fikir üretmek istemiyorum. Yaşanan olaylardan dolayı futbolcular zihinsel yorgunluk ve bu sebeple sakatlık geçirdiler. 7-8 oyuncumuzdaki ağrı-sızının maçtan dolayı olmadığını gördük”

Gerets, Malatyaspor ile ilgili sorulara cevap vermeyip “İyi bir takım. Son haftalarda aldıkları sonuçlarla bunu gösterdiler. Malatyaspor’la ilgili konuları onun hocasına sorun” karşılığını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız