SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan Köpürdü..''Sanıyorlar ki Yutuyoruz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, hakem Aytekin Durmaz’ın yönetimine tepki gösterdi.

Doğan “Kendi sahamızda 3 puanla başlamak ve yeni bir sayfa açmak istiyorduk. Rakibin galibiyetini küçümsemek istemiyorum. Ancak Türkiye’de neyin ne olduğunu biz de biliyoruz. 2 haftadır, 5-6. dakikalarda gösterilen sarı kartlarla kırmızı karta zemin hazırlanıyor. Sanıyorlar ki biz yutuyoruz. Biz de çok açıkça konuşuruz. Emek vererek geldik ve emeğimizi kimseye yedirmeyiz. Taraftarlarımızın uyanık olması lazım. Takımını 90 dakika iyi desteklemesi lazım. Zor günler bizi bekliyor, ama biz bunların hepsini aşarız. Göreceksiniz hepsini aşacağız. 2. haftadır gördüğümüz sarı kartlara bakın. Eğer kural kuralsa her pozisyona gösterilmesi lazım. Geçen hafta (Kayseri Erciyes maçı) rakibin 2,3 kırmızı kartı var. Görüntülerde yer almadığı için kimse görmüyor. Hakemin burada son dakikada Toth’a sarı kart göstermesi lazım. Ama göstermiyor, çünkü takım yenik. Takım mağlup göstermeyelim, maçın başında gösterelim, baştan vuralım. Biz bunların hepsini aşarız” dedi.

Doğan, Denizlispor’un fizik gücünün Malatyaspor’dan iyi olduğunu belirtip “Eksiklerimiz var, çalışacağız ve özellikle sahamızda maç vermemeye çalışacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız