SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan'dan Enteresan Sözler

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:52
Doğan'dan Enteresan Sözler
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Eski Teknik Direktörü Ziya Doğan, Zaman Gazetesi’nin Pazar ekinde yayımlanan söyleşisinde Malatyaspor’daki günlerine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Samet Altıntaş imzalı söyleşide, ‘Türkiye’nin şu şartlarında, dünyanın en iyi teknik adamını getirseler, benim yardımcım olur’ şeklinde iddialı bir çıkış yapan Ziya Doğan Türkiye’de dürüst ve ilkeli insanların sevilmediğini belirterek “Bu ülkede, ilkeli, dürüst adamlar mı yoksa hırsız, yalaka adamlar mı seviliyor, itibar görüyor? Benim bir duruşum var: Dürüst insan, dürüst futbol… Konyaspor başkanı aradı, ‘Hoca takımın başına gelmezsen, yarın yönetimi topluyorum ve takımı ligden çekiyorum.’ dedi. Ya, biz de insanız… İnsanlığımızın cezasını mı çekeceğiz? Bu ülkede Ziya Doğan çalışmıyorsa, bu benim değil, ülkenin sorunudur” diye konuştu. 

‘Malatya’da Ayrılırken Konuştuklarımızı Söylersem Türkiye 5 Yıl Konuşur’

Söyleşide Malatyaspor’daki günleri ile ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulunan Ziya Doğan, “Malatyaspor’da Şampiyonlar Ligi iddiam vardı. ‘Bana bir tane santrfor, bir orta saha alın.’ dedim. İlk yarının bitmesine 4 hafta kala bu isteklerimi başkana ilettim. ‘Hocam biz bu kadar puan toplamışız. Artık rahatız falan filan…’ dedi. Ben de ‘Siz kendinize şimdiden hoca arayın.’ diye söyledim. En son içerde 2-2’lik Fenerbahçe maçından sonra da istifa ettim. Orada ne konuştuklarımızı söylersem Türkiye beş yıl konuşur” dedi. 

Gazetecinin ‘Konuşun hocam’ şeklindeki karşılık vermesi üzerine ise Ziya Doğan “Köyün delisi bir ben miyim? Bu kadar açık, bilgili ve cesaretli bir adama Türkiye ne kadar sahip çıkıyor ki… Gidin başkana sorun, biraz da o anlatsın” diye konuştu, 

Söyleşinin tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz: 

http://www.zaman.com.tr/pazar_ziya-dogan-basi-sikisan-hocam-bize-gel-diyor_2168294.html

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız