SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan'dan İcra Açıklaması

A- A+ PAYLAŞ
 
Ankaragücü teknik direktörü Ziya Doğan, Konyaspor Kulübü'nü çalıştırdığı dönemde alacakları nedeniyle icraya vermesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, daha önce görev yaptığı Konyaspor'u 200 bin lira alacağı için icraya vermesi ve haciz işlemi başlatmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
 
İnsanları kıramadığı için Konyaspor'un teklifini kabul ettiğini ve sonrasında hep kendisinin zarar gördüğünü belirten Doğan, "Konyaspor'da ikinci kez göreve gelişimde, transfer yasağı bulunan takım, Bank Asya 1. Lig'de şampiyon oldu. Şampiyonluk primi olarak da bana 300 bin lira verileceği söylendi. Ancak o dönemin başkanı kulübün ekonomik durumunun iyi olmadığını belirterek, benden yardımcı olmamı istedi, ben de bu isteği geri çevirmedim" dedi.
 
Kendisine bir çek yazıldığını ve aradan geçen 16 aylık süre sonunda sürenin geçen Eylül ayında dolduğunu ifade eden Doğan, "Ben de kulüp yöneticileriyle görüştüm, benden yine yardımcı olmamı istediler. Avukatlarımı geri çağırdım ve ayın 14'üne kadar en azından 125 bin liranın verilmesini talip ettim. Geri kalan bölümün ertelenebileceğini söyledim. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, çıkmış 'Ziya Doğan kulübe haciz gönderdi' diye açıklama yapıyor. Biz de insanız. Tam 16 ay çeki bekletmişim. Bizim de bakmakla yükümlü olduğumuz 70 kişilik geniş bir ailemiz var. Yine dürüstçe çıkıp şunu söylüyorum, eğer Güven Öten, benim hak ettiğim para için çekin arkasını kendisi ciro ederse, bir yıl daha alacağımı ertelemeye söz veriyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız