SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan'dan Yönetime Mesajlar..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gaziantep maçı sonrasındaki açıklamalarında, maç değerlendirmesinden çok yönetime "transfer ve takviye" mesajları gönderirken, Gaziantep'in "1 günlük" Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yenilgiyi yaptıkları hatalara ve eksik oyunculara bağladı.

TANRIVERDİ NE DEDİ:
Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, maçla ilgili değerlendirmesinde “En iyi futbollarımızdan birini oynadık. Güzel mücadele oldu. Takımımız yavaş yavaş oturuyor. Geldiğimiz nokta sıkıntılı bir nokta. Devre arası eksik bölgelere takviye yapacağız”diye konuştu.

DOĞAN'IN AÇIKLAMALARI..
Doğan, “Eksiklerimize karşın, oyuncularımız takım oyunu oynayarak, iyi mücadele edip yüreklerini futbolcu karakterlerini sahaya yansıtarak galip gelmesini başardılar. Mutlaka transferler yapmamız lazım. Dört hafta öncesine kadar herkes bu takıma düştü gözüyle bakıyordu. Herkes iyi takım olmasını bekliyordu. Maalesef kazandıkça bir rehavet oluşuyor. Galatasaray kupa maçından sonra hamleler yapmamız gerekiyor. Sayın Başkanla bunları bugün veya yarın yapacağımız toplantıda dile getireceğim. Malatyaspor’un düşme potasında değil, yukarıya oynayan bir takım olması gerekiyor” dedi.

Doğan, transferde bütçenin etken olup olmayacağının sorulması üzerine “Bunu yönetime sorun. Bana da yardımcı olursunuz” karşılığını verdi. Doğan, bir başka soru üzerine, “Hayatımız futbol, başka şeyle ilgilenmiyoruz. Bu işin başındaki insan ben isem ve eksikler var diyorsam, inanılması lazım” değerlendirmesini yaptı.

Malatyaspor çalıştırıcısı, transferde 1-2 oyuncu ile ilgilendiklerini, ama başka takımların bu oyuncularla anlaştığını haber verdi. Doğan, devre arası iznini az tutacağını belirterek, Galatasaray kupa maçı sonrası futbolcuların sadece 5-6 gün dinlenebileceğini, ikinci yarı kadrosunun kurulması ve uyum sıkıntısının yaşanmaması için çalışmaların başlatılacağını anlattı.

Doğan, ilk yarı sonunda neden Toth Balazs’ın oyundan alındığının sorulması üzerine, “Futbolcuya endeksli konuşmuyorum. Burada oyuncular üzerinde konuşursam, uzun sürer. Takım oyununda aksayan yerler olursa, yapacağımız değişikliklerle gerekli hamleleri yapmamız lazım” dedi. Doğan, Okan’la ilgili bir soru üzerine, aynı değerlendirmenin geçerli olduğunu söyledi.

KALPAR'IN AÇIKLAMALARI..
Gaziantepspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da, maçtan sonra yaptığı açıklamada, iki takımın ortada bir maç oynadığını, bir yan toptan ilk, ardından hatalı bir geri pas sonrası başlayan akınla ikinci golü yediklerini anlattı.

Kalpar “Ardından penaltı pozisyonu oldu. Çok önemli idi. Penaltı gol olsa belki işin şekli değişebilirdi. Takımımı ve Malatyaspor’u kutluyorum. Her iki takım iyi mücadele etti. Bundan sonra, Gaziantepspor’un yoluna çok sağlıklı, emin adımlarla devam etmesi için çok fazla çalışmamız, iyi şeyler üretmemiz gerekir” dedi.

Yenilgide eksik oyuncularının varlığının etkili olduğunu anlatan Kalpar, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Lazarov’u aradıklarını söyledi. Gaziantep çalıştırıcısı “Eksiklerin arkasına sığınmak istemiyorum, ama oyuna etki edebilecek eksiklerimiz vardı. Bu da bize pahalıya mal oldu” dedi.

Kalpar, bir soru üzerine, Malatya’ya galibiyet amacıyla geldiklerini ve yenilgi beklemediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız