SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğan'ın 2. Dönemi ''Resmen'' Başladı..

A- A+ PAYLAŞ

Ziya Doğan, Malatyaspor’la 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Kulüp binasındaki imza töreninde Malatyaspor Başkan Yardımcısı Süleyman Karaman, Genel Sekreter Hakan Kodaman ve Personel ve İdari İşler Sorumlusu Bilal Bülent Uçar da hazır bulundu.

Bir konuşma yapan Kodaman, Ziya Hoca’nın Malatya’ya ikinci gelişi olduğunu anımsatarak “Aramızda her zaman gönül bağı vardı. Belli dönemde belli ayrılıklar olur, ama bu gönül bağını zayıflatmaz, güçlendirir. Bazı renkler, bazı değerler vardır. Farklı mekânlarda durduk zaman da güzeldirler. Ama iki renk bir araya geldiği zaman daha çok güzellikler meydana getirirler. Ziya Hoca’nın gelmesiyle bu renk çok güzelleşti. Bizi anlayan, bizi çok iyi tanıyan hocamızla çalışmaktan çok mutluyuz. Bunu sağlayan başta Sayın Başkanımız Hikmet Tanrıverdi olmak üzere tüm yönetime teşekkür ederiz. İnşallah hep birlikte başarıya koşacağız” dedi.

Doğan ise, ikinci kez gelmenin heyecanını yaşadığını belirterek şöyle konuştu:

“Ayrılırken çok medeni ve Türk futbolunda örnek olacak şekilde ayrılmıştık. Antrenörlükteki yuvama döndüm. Gençlerbirliği’nden ayrılırken başka projelerim vardı. Ama Malatyaspor’dan teklif gelince ve bana ihtiyaç olduğu söylenince söz hakkım yoktu. Çünkü Malatya’da çok güzel günler geçirmiştik. Bana inanan yönetim kurulu sayın başkan ve yönetim bir aile gibi olmuştuk. Bu aile tekrar bir araya geldi. Sorumluluğumuzun farkındayız. Kamuoyunun ilgisinin farkındayım. Beklentilerinin farkındayım. Sorumluluk kat kat artmıştır. Bu bilinçle hareket edip iyi bir çıkışa geçirmenin hesaplarını yapmaya başladık. İnşallah sonu iyi olur. Malatyaspor köklü bir camiadır. Yapılanmasıyla her geçen gün futbola damgasını vurmaya adaydır. Başlanan gün ile bugünkü farklılığı herkes görüyor. Bu profesyonel yapıyla başarılı olmak istiyoruz”

Önceki çalıştırıcı Feyyaz Uçar’a bıraktığı takım için teşekkür eden Doğan, Türk futbolunda başarının çabuk istendiğini, kimseye bu sürenin verilmediğini anlatıp, bu bakımdan Uçar’ın “mağdur” olduğunu ifade etti. Doğan, alternatifli bir Malatyaspor bulduğunu, yapılan testlerde takımın iyi idman yaptığının belirlendiğini söyleyip “Sadece defansif anlamda ve takım oyunu anlayışında eksiklikler var. Kadroyu yoğurup daha iyi şekle getirmek istiyoruz, 3–4 hafta sonra herkes bu takımdaki değişikliği görecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız